Her er, hvad mine dygtige kunder siger om at arbejde sammen med mig

Anbefalinger

Gennem de sidste 10 år har jeg hjulpet mere end 100 dygtige virksomheder med online markedsføring. Her er deres ord om, hvordan jeg er at samarbejde med.

Her er, hvad andre siger om mit arbejde på Facebook: 

anbefalinger

 

Se hvad andre skriver om mig på LinkedIn:

linkedin

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

quote

“Et af de største talenter inden for digital marketing”

Søren er den dygtigste strateg inden for digital marketing, jeg kender. Sørens kompentencer og erfaring kombineret med hans lige-til personlighed har gjort det til en no-brainer at tilknytte Søren MuteBox, hvor han har en væsentlig rolle i at sikre den fremtidige vækst.

MuteBox

- CMO & Partner, Christian Bach

quote

"Vækstet vores SEO med mere end 500%"

Vi er utrolig glade for vores samarbejde med Søren og hans kompetencer, som har været med til at rykke vores case til nye højder indenfor den strategiske tilgang til vores SEO. Rådgivningen har været målrettet mod resultater, og har vækstet vores SEO mere end 500% siden start. Vi kan kun anbefale andre, som tager sin SEO seriøst at samarbejde med Søren Skriver.

Little Happy A/S

- CEO, Jonas Krogslund

quote

"Søren er en af DK’s skarpeste marketing-profiler"

Søren er uden tvivl en af Danmarks mest interessante profiler når det kommer til online marketing, strategi, SEO og affiliate i Danmark. Jeg er selv hardcore SEO-nørd, og det er de færreste som leverer SEO og sparring på det niveau, jeg skal bruge i mine forretninger. Søren er en af mine go-to-personer, når det kommer til SEO og affiliate, og har været det i mange år. Han får de varmeste anbefalinger herfra.

Whistleblower Software

- CMO, Patrick Olsen

quote

"Stor anbefaling til alle seriøse virksomheder"

“Siden 2014 har Søren været min go-to guy, når vi skulle have hjælp med SEO, og den dag i dag er han fast tilknyttet for at løfte vores organiske trafik. Jeg sætter stor pris på, at Søren altid kan løbe med bolden selv og arbejde selvstændigt. Og så taler resultaterne jo for sig selv. Stor anbefaling til alle seriøse virksomheder herfra!”

Somera

- CEO, Kristian Scharling

quote

"Søren har min varmeste anbefaling"

Jeg har i mange år brugt Søren som min go-to guy når det om handler SEO optimering. Uanset om det er teknisk, linkbuilding eller generel SEO sparring så kan Søren altid hjælpe. Søren har min varmeste anbefaling

Geppel

- Partner, Casper Blom