SEO Århus

SEO Århus - Få hjælp til SEO i Aarhus

Driver du virksomhed i Århus og omegn? Ønsker du at synliggøre din virksomhed endnu mere i lokalområdet? Vil du gerne øge din omsætning? Tænker du langsigtet?

Du bør, såfremt du kan sætte flueben ved ovenstående, bruge ressourcer på lokal SEO. Søgemaskineoptimering dækker bredt og kan være ganske tidskrævende, så hvis du allerede nu synes, at det er lidt for omfattende for dig, så kan du hyre en SEO ekspert i Århus. Som SEO ekspert har jeg stor erfaring med at tilbyde lokal SEO i mange forskellige byer, og landets anden største by, Århus, er selvfølgelig ingen undtagelse.

Århus er uden tvivl en af de byer med størst konkurrence, når det kommer til lokal søgemaskineoptimering. Det hænger naturligvis sammen med, at den østjyske storby huser rigtig mange virksomheder, der alle ønsker at klare sig godt i søgeresultaterne. Dette skal du dog ikke nødvendigvis lade dig skræmme af. Du kan med al sandsynlighed få en god bid af kagen med den rette strategi – ikke mindst med min kompetente SEO hjælp.

Ønsker du noget grundlæggende viden om, hvordan man kan og bør arbejde med SEO i Århus, så læs videre og bliv beriget med mange gode tips og tricks.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

SEO hjælp i Århus

I dag er der rigtig mange gode muligheder for at få hjælp til SEO i Århus og omegn.

Ønsker du selv at håndtere din søgemaskineoptimering, så kan du dygtiggøre dig gennem kurser og diverse andre uddannelsestilbud. Vil du i stedet gerne koncentrere dig om andre ting, så kan du også overveje at outsource din søgemaskineoptimering.

Du kan helt overordnet købe dig til professionel SEO hjælp på to måder – du kan enten alliere dig med et SEO bureau eller en selvstændig SEO ekspert. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, hvorfor du skal overveje, hvad der tiltaler dig mest.

Jeg er SEO ekspert med mange års erfaring og vil derfor kunne hjælpe dig med din søgemaskineoptimering, uanset om du kun vil være synlig i Århus og omegn, eller om du vil nå bredere ud og potentielt set vil kunne få kunder fra hele landet.

Ønsker du at blive lidt klogere på økonomien bag at få kompetent hjælp til SEO? Så kontakt mig for et uforpligtende tilbud på SEO med et lokalt fokus.

Driver du virksomhed i Århus? Så lad os sammen erobre topplaceringer

Selvom Århus er en kæmpestor by med over 280.000 indbyggere, så forholder det sig desværre ikke sådan, at kunderne kommer af sig selv.

De kommer kun, hvis de ved, at du og din virksomhed eksisterer. Det er i den anledning din fornemmeste opgave at gøre opmærksom på din virksomhed gennem din markedsføring. En af måderne er at være synlig i søgeresultaterne, hvilket kan lade sig gøre gennem søgemaskineoptimering.

Er der 1.000 søgninger på din ydelse (f.eks. massage Århus) om måneden, så vil du i princippet kunne få 1.000 nye kunder om måneden, hvis du er synlig på de rigtige keywords. Det er selvfølgelig ikke realistisk, at alle 1.000 brugere bliver til kunder i din forretning, men kan du omdanne bare et par procent af brugerne til betalende kunder, så er det bestemt også værd at tage med.

Jo bedre du rangerer i søgeresultaterne på relevante søgeord, desto større er sandsynligheden for, at dine potentielle kunder får øjnene op for netop din forretning. Du må dog leve med, at de andre virksomheder i søgeresultaterne også løber med en smule opmærksomhed.

Konkurrencen er hård, men du kan få en bid af kagen

Der er selvfølgelig en god grund til, at du bør prioritere din søgemaskineoptimering, hvis du driver forretning i Århus.

Grunden er, at der bliver foretaget rigtig mange lokale søgninger i landets næststørste by. Det betyder, at du snyder dig selv for en masse trafik og potentielle kunder, hvis du ikke er synlig i søgeresultaterne.

Du er naturligvis ikke den eneste, der har indset, at der kan kapres rigtig mange kunder gennem søgemaskinerne. Det ved mange af dine konkurrenter desværre også, hvorfor du må forvente, at konkurrencen om de gode placeringer er hård. Det er dog bestemt ikke usandsynligt, at du vil kunne få en bid af kagen.

Det er ikke sikkert, at du kommer til at ranke #1 på alle relevante søgeord lige foreløbigt, men kan du bare komme op på side 1 på dine vigtigste søgeord, så er det heller ikke værst til en start. Generelt for søgemaskineoptimering gælder det om at være tålmodig, idet de gode placeringer ofte lader vente på sig.

Vil du gerne have en endnu større bid af kagen, når vi taler SEO? Så tag mig med på råd. Jeg yder professionel SEO rådgivning og tilbyder derfor at se nærmere på din hjemmeside, hvis du er gået i stå og ikke får det ud af din søgemaskineoptimering, som du havde håbet på.

Søger mine potentielle kunder i Århus efter mine varer / ydelser?

Det siger næsten sig selv, at det kun giver mening at bruge tid og evt. penge på søgemaskineoptimering, hvis det forholder sig sådan, at der bliver søgt på ens varer og / eller ydelser.

Der er nemlig ikke den store værdi i at rangere #1 på f.eks. børnebrunch Århus eller kattefrisør Århus, hvis ingen af dine potentielle kunder bruger disse søgeord. Så er det selvsagt langt bedre at fokusere på nogle søgeord og søgefraser, der rent faktisk bliver brugt.

Det er helt gratis at gætte på, hvilke søgeord der bliver brugt, men hvorfor gætte, når du via intelligente værktøjer kan få et konkret svar på, hvilke søgeord der er de mest brugte? Jeg kan varmt anbefale dig at få lavet en søgeordsanalyse, hvis du ikke er 100 % bevidst om, hvilke søgeord der bliver brugt af brugerne. Søgeordsanalysen vil ikke kun give dig vished om, hvilke søgeord der bliver brugt, men vil også kunne fortælle dig noget om søgevolumen. Jo højere søgevolumen, desto mere interessant er et søgeord som regel. Dog er det også værd at tage højde for søgeintentionen. Intentionen med en søgning kan nemlig variere markant fra søgeord til søgeord.

I en by som Århus, der som bekendt rummer over 280.000 indbyggere, kan du næsten være 100 % sikker på, at der bliver søgt efter dine varer og / eller ydelser i et eller andet omfang.

Derfor er lokal søgemaskineoptimering noget af det mest effektive

Lokal SEO – i dette tilfælde målrettet Århus – kan være virkelig effektivt. Du kan nemlig målrette din markedsføring med udgangspunkt i vigtige søgeord, der bliver brugt af dine potentielle kunder. Du definerer ikke denne form for markedsføring ud fra hverken køn, alder e.l. Det handler derimod kun om søgeord og geografi. For at lokalbegrænse din SEO sørger du for at arbejde med søgeord, der f.eks. indeholder Århus, Aarhus, Århus C, Skanderborgvej etc. Det vil i hvert fald give rigtig god mening at gøre dette, hvis du hovedsageligt sælger dine varer og / eller ydelser til kunder i Århus og omegn. Hvis du sidenhen udvider til andre byer såsom København og Aalborg, så skal du selvfølgelig tænke det ind i din SEO.

Derfor er lokal SEO effektivt:

  1. Det er ofte en billigere form for markedsføring end busreklamer, avisannoncer m.v.
  2. Du kan målrette din markedsføring (med udgangspunkt i søgeord)
  3. Du behøves ikke at investere penge hver måned for at opnå synlighed
  4. Det er typisk lettere at blive synlig på lokale søgninger

Dette skal der til for at rangere godt lokalt i Århus

Når først der er kommet styr på søgeordsanalysen, så ved du nøjagtigt, hvor mange der søger efter dine varer og / eller ydelser hver eneste måned.

Det er der sandsynligvis en del, der gør, hvorfor du vil have en naturlig interesse i at komme til at rangere så godt som overhovedet muligt.

Pointen med søgemaskineoptimering er som bekendt at opnå øget synlighed i søgeresultaterne med henblik på at få flere kunder i butikken. For at opnå dette skal du dog lige have overbevist Google og de andre søgemaskiner om, at din hjemmeside er værd at henvise til. I den anledning kommer du ikke udenom at arbejde koncentreret og dedikeret med søgemaskineoptimering.

Gode tips til at opnå bedre placeringer på lokale søgninger i Århus og omegn:

  1. Udarbejd informative, velskrevne og søgemaskinevenlige tekster – Du kommer med sikkerhed aldrig til at rangere godt på lokale søgninger, hvis du ikke formår at fortælle søgemaskinerne, hvad din virksomhed beskæftiger sig med. Google bruger bl.a. tekstindhold til at tyde en hjemmeside og dens indhold, hvorfor første step kan være at udarbejde informative, velskrevne og søgemaskinevenlige tekster. De bedste tekster er tekster, der er rettet mod både brugerne og søgemaskinerne – og ja, det kan sagtens lade sig gøre at skrive tekster, der er værdifulde for begge parter.
  2. Sørg for, at din hjemmeside er lynhurtig – Skal du opnå øget synlighed i Århus gennem SEO, så skal du sørge for, at din hjemmeside er lynhurtig. Det er nemlig meget tænkeligt, at dine potentielle kunder vil forlade din side, inden de overhovedet har loadet den færdig, hvis din side performer dårligt. Optimalt set skal den loade på under 1 sekund.
  3. Byg stærke links (også gerne links fra lokale medier) – Opskriften på succes med SEO i Århus indeholder selvfølgelig også en spiseske linkbuilding. Selv på lokale søgninger kan det nemlig være svært at opnå topplaceringer, hvis man ikke har links fra eksterne medier. Og nu hvor du har en særlig interesse i lokal SEO, kan det være en stor fordel at bygge links fra østjyske (altså lokale) medier. Det kan være links fra lokale nyhedsmedier, erhvervsnetværk m.fl.
  4. Skuf ikke brugerne (med risiko for at få en høj bounce rate) – Google kigger, som du måske ved, også på brugersignaler, når de skal vurdere, hvordan en hjemmeside skal placeres i søgeresultaterne. I den anledning er især en høj bounce rate en skidt ting, hvis man gerne vil bevare ens gode placeringer. Derfor skal du sørge for ikke at skuffe dine brugere. Det kan du undgå ved ikke at love mere, end du kan holde. Driver du f.eks. en restaurant, hvor der ikke er mulighed for at få brunch, så skal du ikke målrette din søgemaskineoptimering mod søgeord som brunch Århus eller billig brunch i Århus.

Spørgsmål og svar

Hvem tilbyder SEO i Århus?

Der er efterhånden mange udbydere af SEO i Århus. Udbyderne består hovedsageligt af henholdsvis SEO bureauer (virksomheder med et team af SEO eksperter) og selvstændige SEO eksperter.

Jeg er en af dem, der tilbyder professionel SEO i Århus, og jeg vil blive glad, hvis du vil lade mig komme med input til din søgemaskineoptimering. Jeg leder nemlig altid efter ambitiøse virksomheder, der vil tage deres søgemaskineoptimering (og forretning) til et nyt niveau.

Hvordan bærer jeg mig ad med at rangere bedre lokalt i Århus?

Der er ingen simpel opskrift på at komme til at rangere bedre lokalt i Århus. Det kræver, ligesom meget andet inden for markedsføring og virksomhedsdrift, hårdt arbejde.

For at komme til at rangere godt skal du først og fremmest have fundamentet på plads. Det gælder din hjemmeside, der ikke kun skal være hurtig, men også indeholde de rigtige tekster, optimerede billeder, interne links og meget mere. Derudover skal du styrke din autoritet gennem linkbuilding. Et link fungerer som en anbefaling, og jo flere anbefalinger (links) du får, desto mere synlig vil du som regel blive i Århus og omegn. Dog skal det nævnes, at kvalitet vægtes højere end kvantitet, når det kommer til linkbuilding.

Hvad koster SEO i Århus?

Århus er en dyr by målt på bl.a. boligpriser, men det betyder ikke, at du nødvendigvis skal have et stort budget for at få succes med SEO i Århus. Selv med et mindre budget vil du kunne blive mere synlig i søgeresultaterne på søgninger, der er mere eller mindre lokalt afgrænset.

Vil du hyre en SEO ekspert med stor ekspertise inden for SEO i Århus? Så skriv til mig for et uforpligtende tilbud.

Hvorfor er det en god idé at arbejde med lokal SEO?

Det er en rigtig god idé at arbejde med lokal SEO, idet mange af dine potentielle kunder gør brug af søgemaskinerne, når de skal finde en udbyder af en given vare eller ydelse. Hver dag bliver der søgt på netop dine varer og / eller ydelser, hvorfor det er alfa og omega, at din hjemmeside dukker op, når der udvises interesse for dit kerneområde, hvad end du er frisør, massør, restaurantejer, danser eller noget helt femte.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.