Fast aftale på SEO

SEO abonnement

Få en fast aftale på SEO og vær sikker på, at I får taget hånd om jeres SEO.

Få fast aftale på SEO

I dag kan man abonnere på stort set alt – og søgemaskineoptimering er ingen undtagelse.

Ønsker du at abonnere på noget, der kan gøre en forskel for trafikken til din hjemmeside og ikke mindst omsætningen, så bør du overveje, om et SEO abonnement ikke kunne være noget for dig.

Med et abonnement på søgemaskineoptimering kan du altid være et skridt foran dine konkurrenter, og du undgår dermed at miste terræn til de konkurrerende websites.

Skal du have held med at erobre nogle af de helt sjove og værdifulde placeringer i søgeresultaterne, så er du nødt til at optimere din hjemmeside løbende – både internt og eksternt. Dette kan være tidskrævende og bliver derfor ikke nødvendigvis prioriteret i en travl hverdag. Kan du nikke genkendende til det, så kunne et SEO abonnement meget vel være løsningen på udfordringen. Med dette abonnement skal du nemlig ikke have dårlig samvittighed over, at du ikke selv bruger en masse tid og energi på søgemaskineoptimering.

Ønsker du mere viden om, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt at abonnere på søgemaskineoptimering? Så læs videre og bliv ikke kun oplyst, men også overbevist.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

SEO abonnement med stor værdi for pengene

SEO abonnementer findes efterhånden i rigtig mange udgaver og kan variere i forhold til omfang, pris, bindingsperiode og meget mere.

Derfor er der ikke noget at sige til, at du kan have svært ved at vælge ét abonnement, når der er så mange forskellige muligheder.

Ønsker du at abonnere på søgemaskineoptimering, og vil du være garanteret, at optimeringen bliver udført af en fagperson med mange års erfaring og ekspertise? I så fald kan du med rigtig god samvittighed overlade opgaven til mig.

Jeg har erfaring med alle grene inden for søgemaskineoptimering, hvorfor jeg vil kunne tage mig af det hele på vegne af din virksomhed. Jeg tilbyder ikke SEO pakker, men tilbyder til gengæld at skræddersy en fast aftale (en form for abonnement), der er tilpasset netop din virksomhed.

Du kan f.eks. få hjælp til følgende med et SEO abonnement:

 • Teknisk SEO
 • Tracking af placeringer
 • Løbende linkbuilding
 • Opsætning af Google My Business profil
 • Opsætning af Google Analytics og Google Search Console
 • SEO support
 • Hastighedsoptimering
 • Planlægning af content
 • … og et væld af andre SEO ydelser!

Lyder det som noget for dig, så læs videre for at blive introduceret for, hvordan du indhenter et tilbud på et SEO abonnement.

Ønsker du et fordelagtigt abonnement på søgemaskineoptimering?

Det lyder måske for godt til at være sandt, at man blot kan tegne et abonnement på søgemaskineoptimering, og så kommer de ønskede placeringer helt af sig selv. Det er ikke desto mindre meget tæt på at være sandheden. Når du tegner et SEO abonnement, så overlader du nemlig hele eller dele af din SEO til en fagekspert.

Vil du gerne have et skræddersyet abonnement, hvor det er netop dine mål, dit budget og dit udgangspunkt, der er i fokus, så er du kommet til den rigtige. I min forretning arbejder jeg nemlig ikke med standardiserede abonnementsløsninger. Samtlige abonnementer skræddersys den enkelte kunde, idet min erfaring viser, at det er det bedste udgangspunkt, når der skal skabes resultater.

For at få et personligt tilbud på et SEO abonnement skal du blot sende en mail eller ringe til mig. Så kigger vi i fællesskab på mulighederne og laver en faglig vurdering af, hvilken fremgangsmåde der vil være den mest oplagte.

Løbende søgemaskineoptimering uden binding

Når du tegner et abonnement på søgemaskineoptimering, så skal du ikke længere lade dig frustrere over, at den ellers vigtige søgemaskineoptimering bliver nedprioriteret i en dagligdag, hvor der er mange bolde i luften. Med et SEO abonnement ved du, at din hjemmeside måned efter måned bliver optimeret, således at der opnås endnu bedre forudsætninger for, at du vil klare dig godt i søgeresultaterne.

Tegner du et SEO abonnement gennem mig, så optimerer jeg din hjemmeside på de parametre, der er beskrevet i aftalen. Det kan f.eks. omfatte, at der jævnligt bygges links, at hastigheden optimeres, og blogsektionen opdateres med nyt indhold hver måned. Alt dette gøres for at please søgemaskinerne, som typisk vil belønne arbejdet med eftertragtede placeringer.

SEO abonnementer findes i dag både med og uden binding. Jeg har dog valgt kun at tilbyde SEO abonnementer uden binding, så du frit kan opsige dit abonnement, hvis du af den ene eller anden grund ikke ønsker at fortsætte samarbejdet.

Foruden at kunne opsige dit abonnement med kort varsel, så kan du naturligvis også få ned- eller opgraderet dit abonnement, hvis behovet skulle ændre sig. Endnu en gang kræver det ikke mere end én mail eller ét telefonopkald.

Derfor er det hensigtsmæssigt at tegne et SEO abonnement

Der er rig mulighed for at outsource sin søgemaskineoptimering uden at tegne et decideret SEO abonnement.

Der er ikke desto mindre mange gode grunde til at abonnere på søgemaskineoptimering. Derfor er det en løsning, som jeg anbefaler mange af mine kunder at tage til overvejelse.

Overvejer du fortsat at tegne et SEO abonnement? Så dyk ned i de mange fordele ved en sådan løsning herunder:

 1. Du får en opgave og bekymring mindre i hverdagen – Søgemaskineoptimering er ikke noget, man kan nøjes med at sidde med én time om måneden – i hvert fald ikke, hvis man har ambitioner om at tiltrække flere kunder via søgemaskinerne. Er du slet ikke i tvivl om, at søgemaskineoptimering er effektivt og vil kunne gøre noget godt for din forretning, men er tiden bare ikke til det, så er der al mulig god grund til at tegne et SEO abonnement. Med abonnementet på plads vil du nemlig få en opgave og bekymring mindre i hverdagen.
 2. SEO er langsigtet og bør holdes ved lige – SEO er en langsigtet markedsføringsdisciplin, hvor resultaterne ikke kommer med det samme, og hvor man er nødt til løbende at vedligeholde ens hjemmeside. Netop den løbende vedligeholdelse bliver ikke altid prioriteret af virksomhederne, hvilket er en skam, når det næsten altid rammer placeringerne negativt, når der ikke bliver gjort noget. Med et SEO abonnement er der dog ingen risiko for, at den løbende søgemaskineoptimering ryger i glemmebogen.
 3. Det kan være en billigere måde at outsource SEO – Ønsker du at outsource din søgemaskineoptimering, så kan du gribe det an på forskellige måder. I første omgang skal du overveje, hvor meget af arbejdet du vil outsource. Nogle virksomheder vælger kun at outsource linkbuilding, mens andre outsourcer det hele. Derudover skal du overveje, om du bare vil hyre en SEO ekspert ind, når der er nogle konkrete opgaver, eller om du vil tegne et SEO abonnement. Sidstnævnte bør være at foretrække, da du dermed er sikret, at din søgemaskineoptimering altid bliver prioriteret. Foretrækker du dog førstnævnte løsning, så kan jeg også være behjælpelig.

Disse virksomheder kan drage nytte af et SEO abonnement

SEO abonnementer tegnes af rigtig mange forskellige virksomheder – lige fra de nystartede virksomheder til de mere etablerede af slagsen med adskillige medarbejdere.

Som SEO ekspert vil jeg kunne hjælpe både de større og mindre virksomheder, hvorfor din virksomhed ikke vil være nogen undtagelse.

Det med at abonnere på søgemaskineoptimering giver især mening for de virksomheder, der ikke har de fornødne kompetencer internt. I stedet for at ansætte en SEO specialist vil du kunne tegne et SEO abonnement. På den måde kan du nøjes med at betale en fast pris om måneden i stedet for at skulle udbetale løn, pension og meget, meget mere.

Virksomheder, der befinder sig i konkurrenceprægede brancher, hvor der er kamp om topplaceringerne i søgeresultaterne kan drage nytte af at bruge ressourcer på SEO – f.eks. ved at tegne et SEO abonnement. Når der er hård kamp om placeringerne, er det nemlig alfa og omega, at intet bliver overladt til tilfældighederne, når det kommer til søgemaskineoptimering.

Ønsker du min faglige vurdering af, om din virksomhed vil kunne få glæde af et SEO abonnement? Så kontakt mig gerne. I nogle få tilfælde giver det ikke mening at abonnere på søgemaskineoptimering.

Og husk; der er også mulighed for at tegne et SEO abonnement med et mindre månedligt budget.

Du kan også hyre en SEO ekspert til konkrete opgaver

Som jeg kort har været inde på i guiden, så skal du ikke nødvendigvis abonnere på søgemaskineoptimering for at kunne få professionel hjælp til SEO.

Hvis du selv har ret godt styr på din SEO, så kan du også blot vælge at outsource konkrete opgaver, som du ikke selv har tiden og / eller kompetencerne til at løfte.

Du skal dog være opmærksom på, at det typisk er billigere at tegne et SEO abonnement end jævnligt at hyre en SEO ekspert ind til konkrete opgaver. Set med økonomiske briller vil abonnementsløsningen derfor også være den rette vej at gå. Igen er valget dog helt op til dig.

Selvom jeg som udgangspunkt vil anbefale dig at vælge at abonnement, altså en fast aftale, så kan du selvfølgelig altid kontakte mig, hvis du ønsker et tilbud på en eller flere opgaver.

Inden for søgemaskineoptimering kan jeg f.eks. tilbyde en omfattende søgeordsanalyse eller en SEO analyse – i begge tilfælde ydelser, som du kan købe uden et decideret abonnement.

Spørgsmål og svar

Hvad er et SEO abonnement?

Et SEO abonnement er et abonnement på søgemaskineoptimering, hvor der måned efter måned foretages optimeringer både internt og eksternt på din hjemmeside med henblik på at opnå bedre placeringer i søgeresultaterne.

I søgemaskinernes øjne vil det være mere naturligt at tilføje content og links til en hjemmeside løbende i stedet for at gøre en masse på én gang. Med den viden in mente kan du formentlig se, hvorfor det kan være hensigtsmæssigt at få et SEO abonnement.

SEO abonnementer kan skræddersys alle virksomheder uanset størrelse, branche og budget. Derfor er det også en løsning, der giver mening for de fleste virksomheder.

Ønsker du et konkret eksempel på, hvad et SEO abonnement kan indebære, så skriv eller ring endelig til mig.

Hvad koster et SEO abonnement?

SEO abonnementer findes i mange forskellige prisklasser. Derfor er det også svært at komme med et konkret svar på, hvad et abonnement på søgemaskineoptimering koster. Det bedste du kan gøre er at indhente et personligt tilbud, så du får en pris på et abonnement, der er skræddersyet til netop din virksomhed. Så er du sikker på at få fuld værdi for alle pengene.

Ønsker du at abonnere på søgemaskineoptimering, så kan du med fordel gøre dig nogle tanker om, hvor meget du har mulighed for at budgettere til optimeringen. Jo større budget, desto mere vil der naturligvis blive lavet, og desto hurtigere vil det som regel også være at skabe resultater.

Er der binding?

Nej, hvis du vælger at takke ja til et SEO abonnement gennem mig, så bliver du ikke bundet af aftalen. Derved vil du uden begrundelse kunne opsige abonnementet med øjeblikkelig varsel. Du har også mulighed for at få op- eller nedgraderet dit nuværende abonnement, hvis abonnementet ikke længere er det rette for din virksomhed.

Kan jeg få et skræddersyet SEO abonnement?

Ja, kontakter du mig med ønsket om at få et SEO abonnement, så sørger jeg for at skræddersy et abonnement personligt til dig og din virksomhed. Forud for dette tager vi en uforpligtende snak om din virksomhed, din branche og andre relevante faktorer. Derefter kommer jeg med et udspil til en aftale, som bliver sendt til godkendelse hos dig.

 

 

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.