Få hjælp af en ekspert

SEO ekspert

Er du på udkig efter en SEO ekspert? Læs mere her og få hjælp.

Få hjælp fra en SEO-ekspert

De værdifulde topplaceringer kommer desværre ikke af sig selv.

Der skal ofte rigtig meget erfaring og ekspertise til for at gøre en hjemmeside mere synlig i søgemaskinerne. Derfor vælger mange virksomheder at alliere sig med en SEO ekspert.

Er du netop på udkig efter en pålidelig SEO ekspert på vegne af din virksomhed? Så har du valgt at besøge den helt rigtige side. Med mine kompetencer og erfaring inden for søgemaskineoptimering vil jeg meget vel kunne være den ekspert, som du leder efter til at varetage din søgemaskineoptimering.

Jo mere viden og ekspertise du kan trække på mht. din søgemaskineoptimering, desto mere sandsynligt er det, at du kommer til at erobre de #1 placeringer, du har drømt om i mange år. Vil du vide mere om, hvad du kan forvente dig af samarbejdet, hvis du hyrer mig som SEO ekspert, så læs videre.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

Alliér dig med en SEO ekspert og sæt turbo på din SEO

Skal du have gjort noget ved din søgemaskineoptimering en gang for alle?

Og har du ikke selv den ekspertise, der skal til for at løfte dine rankings? Så byder jeg gerne ind med min ekspertise.

For at sætte turbo på din søgemaskineoptimering kan det netop være vejen frem at gøre brug af en SEO ekspert.

Eksperten vil kunne besvare alle dine ubesvarede spørgsmål og vil ikke mindst kunne hjælpe dig med at udarbejde en strategi, der giver topplacering efter topplacering. Endvidere vil eksperten have mulighed for at eksekvere på strategien og handlingsplanen – med gode resultater til følge.

Alle virksomheder vil kunne have glæde af at have en SEO ekspert med på sidelinjen. Det gælder ikke kun online virksomheder som webshops, men i lige så høj grad håndværkervirksomheder, restauranter, møbelhandlere, frisørsaloner og mange andre. Søger dine potentielle kunder efter dine varer eller ydelser via søgemaskinerne, så skal du selvfølgelig være synlig dér.

Jeg er SEO ekspert med mange års erfaring

Jeg er SEO ekspert og vil rigtig gerne hjælpe dig med at skabe synlighed, trafik og omsætning gennem søgemaskineoptimering.

Jeg har rådgivet og hjulpet mere end 100 virksomheder de seneste 10 år, og jeg er nu også klar til at tilbyde min hjælp til dig og din virksomhed.

Forud for ethvert samarbejde tilbyder jeg en gratis gennemgang af jeres setup for at klarlægge, om jeg vil kunne hjælpe jer. Hvis jeg mener, at jeg kan byde ind med min ekspertise, så udarbejder jeg gerne et helt uforpligtende tilbud på SEO af den ene eller anden art (lige fra teknisk SEO til linkbuilding.

Dyk evt. ned i mine referencer og udtalelser, hvis du er nysgerrig på, hvad andre har sagt om mine kompetencer og ydelser inden for SEO.

Derfor skal du overveje at hyre en SEO ekspert

SEO eksperter – ikke mindst de danske eksperter – står i høj kurs i disse år.

Det er med til at understrege, at flere og flere virksomhedsejere får øjnene op for, hvor effektiv SEO kan være.

Er du fortsat i tvivl om, hvorvidt det vil give mening for dig og din virksomhed at hyre en SEO ekspert? Så læs med i dette afsnit. Jeg gennemgår nemlig nogle af de grunde, der er til at benytte en ekspert.

  1. Du kan gøre det, du er bedst til – og overlade søgemaskineoptimeringen til eksperten – Ingen mennesker er gode til alting, så der er heller ingen skam i ikke at være ekspert i søgemaskineoptimering. Lader du en SEO ekspert tage sig af din søgemaskineoptimering, så har du mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om det, du er bedst til, hvad end det er salg, indkøb eller noget helt tredje.
  2. SEO eksperten er ofte billigere end SEO bureauet – Der kan også være økonomiske fordele ved at hyre en SEO ekspert i stedet for et SEO bureau – medmindre den valgte SEO ekspert er en del af et bureau. Ønsker du derfor at holde dine markedsføringsudgifter nede, så skal du overveje at vælge eksperten til fordel for bureauet. Der er dog ingen regler uden undtagelser, når det kommer til, hvilken løsning der er mest budgetvenlig.
  3. Du slipper for at ansætte en SEO medarbejder – Gode SEO medarbejdere hænger ikke på træerne, og dem der findes er ofte rigtig dyre. Skal du ansætte en til at tage sig af din søgemaskineoptimering, så skal du forholde dig til både løn, pension, forsikring og meget, meget mere. Dette slipper du for, hvis du hyrer en ekstern SEO ekspert, der blot skal have en fast timeløn eller en fast pris pr. måned.
  4. Du får én fast kontaktperson – Hyrer du mig som SEO ekspert, så kan du være helt sikker på, at du ikke skal forholde dig til en lang række forskellige kontaktpersoner. Du får i stedet én kontaktperson, der kan fordybe sig i din virksomhed, hvilket i mange tilfælde er det bedste fundament, når der skal skabes resultater med søgemaskineoptimering.

Er du overbevist om, at det er en god idé at vælge en SEO ekspert? Så kontakt mig i dag og lad os tage en snak om, hvad næste step skal være.

Disse fagområder er jeg ekspert inden for

Som SEO ekspert mestrer jeg selvfølgelig alle facetter inden for søgemaskineoptimering.

Det betyder, at uanset om du har brug for ekspertise inden for hastighedsoptimering, onpage SEO eller teknisk SEO, så vil jeg kunne hjælpe.

I dette afsnit vil jeg kort gennemgå, hvilke fagområder jeg er ekspert inden for, når vi taler søgemaskineoptimering. Det gør jeg for at give dig en idé om, hvilke udfordringer og problemstillinger du kan få hjælp til at løse ved at hyre mig ind.

Søgeordsanalyse – Som SEO ekspert har jeg stået bag rigtig mange søgeordsanalyser, der har været fundament for en succesfuld SEO-strategi. Jeg anbefaler alle at få lavet en søgeordsanalyse som noget af det første, da det er nødvendigt at vide, hvilke søgeord brugerne anvender.

Linkbuilding – Skal du have hjælp til at bygge nogle stærke, relevante og troværdige links, så assisterer jeg gerne. Jeg hjælper dig med at skabe en god og varieret linkprofil, der giver flere topplaceringer.

International SEO – Med mig ved roret er der også rig mulighed for at få hjælp til international søgemaskineoptimering. Jeg har masser af erfaring med at arbejde med SEO på tværs af landegrænserne, hvorfor dette ligeledes er en af mine kerneydelser.

Lokal SEO – Jeg ved, hvordan du får flere lokale kunder gennem søgemaskineoptimering, så er din virksomhed helt eller halvt geografisk begrænset, så ræk ud efter mig og lad mig præsentere dig for mulighederne inden for lokal SEO.

SEO analyse – Skal du have udarbejdet en SEO analyse, som rent faktisk kan bruges til noget? Så overlad analysearbejdet til mig – jeg har både værktøjerne og ekspertisen til at lave sådanne analyser.

SEO rådgivning – Ønsker du hjælp til SEO på rådgivningsbasis? Så brug mig som SEO ekspert – du kan kontakte mig på telefon eller mail.

Teknisk SEO – Den tekniske søgemaskineoptimering, der bl.a. handler om, men ikke begrænser sig til, kodekvalitet, duplikeret indhold og døde links er ligeledes noget, jeg har arbejdet med i mange år. Jeg hjælper dig, så din tekniske søgemaskineoptimering kommer til at spille.

Onpage SEO – Sidder din onpage SEO ikke allerede i skabet? Så fortvivl ej; hjælpen er nær. Jeg optimerer din hjemmeside, så den i højere grad appellerer til søgemaskinerne uden at gå på kompromis med brugervenligheden.

Og mere – Ovenfor har du kunne læse en masse om, hvilke ydelser jeg tilbyder som SEO ekspert. For en god ordens skyld skal jeg nævne, at jeg også kan hjælpe med andre ting inden for søgemaskineoptimering. Tøv derfor ikke med at kontakte mig, hvis du efterspørger en ydelse, der ikke er nævnt ovenfor.

Du kan også blive ekspert i SEO

Ja, du læste rigtigt; du kan faktisk også blive SEO ekspert.

SEO ekspert er ikke en beskyttet titel, men der skal selvfølgelig lægges mange timer og energi i at opbygge den ekspertise, der skal til for at kunne betragte sig selv som ekspert inden for et givent felt – i dette tilfælde søgemaskineoptimering.

Drømmer du også om at blive SEO ekspert? Så synes jeg, at du skal læse lidt videre og tage action på nogle af de råd, der venter dig.

Sådan gør du:

  1. Læs, lyt og tilegn dig så meget viden som muligt – I dag kan man tilegne sig viden om søgemaskineoptimering på rigtig mange forskellige måder. Du kan f.eks. læse bøger og e-bøger, ligesom du kan søge viden via videoguides, webinars, podcasts og meget andet. Kunsten er så bare lige at sortere det dårlige materiale fra det gode materiale. Søgemaskineoptimering er en disciplin i hastig udvikling, hvorfor du med fordel kan dykke ned i noget af det nyere materiale, der findes om emnet. Du kan også lære meget mere om SEO ved at afsætte ressourcer til noget SEO rådgivning.
  2. Kast dig ud i arbejdet med søgemaskineoptimering – Foruden viden har du brug for en masse praktisk erfaring for at kunne kalde dig SEO ekspert. I den forbindelse er du nødt til at kaste dig ud i det. Du kan f.eks. starte med at udføre søgemaskineoptimering på din firmahjemmeside, blog, affiliate side eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du får eksperimenteret med de forskellige SEO discipliner.
  3. Begå fejl (og lær af dem) – Fælles for alle SEO eksperter, inkl. mig selv, er, at de har begået en masse fejl. Dette skal du også gøre, og så skal du selvfølgelig lære af de fejl, som du helt naturligt vil begå, når du arbejder med søgemaskineoptimering.

SEO ekspert vs SEO bureau

Skal jeg hyre en SEO ekspert eller et SEO bureau?

Det er et af de dilemmaer, du kan komme til at stå over for, hvis du skal i gang med at outsource din søgemaskineoptimering. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder, hvorfor du skal basere din beslutning på dine individuelle ønsker og behov.

Hyrer du én SEO ekspert i stedet for et bureau, så slipper du typisk både for kringlede kontrakter, lange bindingsperioder, mange kontaktpersoner m.v. Omvendt er der også fordele ved at hyre et SEO bureau, hvorfor valget ikke er så ligetil.

Jeg repræsenterer ikke et SEO bureau, men kan ikke desto mindre være konkurrencedygtig på alle parametre.

Spørgsmål og svar

Hvad er en SEO ekspert?

En SEO ekspert er kort og godt en person, der besidder stor ekspertise inden for søgemaskineoptimering. Personen har typisk mindst 5-10 års erfaring og har arbejdet med et utal af forskellige cases.

Da SEO ekspert ikke er en beskyttet titel, vil alle i princippet kunne kalde sig det. Derfor kan det give rigtig god mening at undersøge, om den såkaldte SEO ekspert rent faktisk besidder den ekspertise og erfaring, som han eller hun påstår.

På min om mig side vil du kunne læse lidt om min baggrund og kan dermed finde svar på, hvorfor jeg har forudsætninger for at kalde mig SEO ekspert.

Hvad koster det at hyre en SEO ekspert?

SEO eksperter – såvel danske som udenlandske – har vidt forskellige baggrunde, ekspertiseområder og prisniveauer. Derfor kan det være svært at give et konkret svar på, hvad det koster at hyre en SEO ekspert.

Som udgangspunkt fakturerer jeg 1.200 kr. ekskl. moms i timen. Der er dog mulighed for at lave en mere fast aftale med udgangspunkt i jeres budget og målsætninger.

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, når det kommer til søgemaskineoptimering og online markedsføring i det hele taget. Derfor kan det ofte give god mening at investere lidt ekstra i den rette hjælp, hvis det betyder, at man kan løfte sin trafik og omsætning markant.

Hvem bør samarbejde med en SEO ekspert?

Mange – måske endda de fleste – virksomheder kan investere deres penge rigtig klogt ved at indlede et samarbejde med en SEO ekspert. Sidder der ikke folk med ekspertise i søgemaskineoptimering internt i virksomheden, så kan det være en god idé at hive den vigtige ekspertise ind udefra.

Hvis du gerne vil have endnu mere ud af din annoncering, og hvis du ligesom mig mener, at søgemaskineoptimering er en rigtig effektiv form for markedsføring, så overvej, om det ikke er nu, at firmaet skal have en SEO ekspert til at hjælpe med at skabe endnu mere trafik fra de organiske søgeresultater. I bestemmer selv, hvor meget I vil lave selv, og hvor meget I vil outsource.

 

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.