SEO Esbjerg

SEO Esbjerg - Få hjælp til SEO i Esjberg

Få succes med din SEO i Esbjerg

Du er sandsynligvis landet på denne side, fordi du gerne vil have succes med din SEO i Esbjerg.

Derfor vil jeg meget nødig skuffe dig. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at gøre deres søgemaskineoptimering – og digitale markedsføring i det hele taget – rentabel. Derfor vil jeg hjertens gerne dele ud af min erfaring og ekspertise.

I første omgang er det vigtigt at vide, hvad SEO er for en størrelse. Det er især vigtigt, at du ved, at SEO ikke er den hurtigste vej til flere kunder og til højere omsætning. Det kan kræve både en masse arbejde og en god portion tålmodighed at få gode placeringer, men når først placeringerne begynder at komme, så vil du kunne nikke genkendende til, at det var det hele værd.

Ønsker du at få det maksimale ud af din SEO i Esbjerg, men har du brug for en hjælpende hånd, så hop til næste afsnit, hvor jeg vil introducere dig for, hvad jeg kan gøre for dig og din forretning.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

Jeg hjælper dig med strategien og eksekveringen

Som SEO ekspert vil jeg kunne hjælpe dig med ALT inden for SEO.

Jeg tilbyder både SEO analyser og søgeordsanalyser, ligesom jeg også kan hyres til den eksekverende del – altså det praktiske arbejde med linkbuilding, indholdsproduktion, optimering af sidetitler og metabeskrivelser osv. osv.

Jeg vil lade det være helt op til dig, hvor stor en rolle jeg skal have i forhold til din søgemaskineoptimering. Du kan derfor outsource den del af søgemaskineoptimeringen, som du ikke har 100 % styr på, eller du kan lægge det hele i mine hænder. Uanset hvad du vælger, så kan du få et godt tilbud på SEO i Esbjerg.

Er du af den overbevisning, at du får det bedste resultat ved selv at tage dig af din søgemaskineoptimering, så vil du i stedet kunne få vejledning og sparring af mig. Jeg tilbyder nemlig SEO rådgivning på alle niveauer. Søger du derfor en SEO rådgiver, der taler i øjenhøjde og tager udgangspunkt i din specifikke virksomhed, så er du kommet til den rette.

Lokal SEO kan være vejen til flere lokale kunder i Esbjerg og omegn

Esbjerg er en halvstor by med over 72.000 indbyggere. Derfor burde der ikke være mangel på potentielle kunder. Udfordringen er så bare lige at gøre de potentielle kunder til kunder i din forretning.

Denne udfordring løser du ved at være synlig de rigtige steder. De rigtige steder kan f.eks. omfatte søgemaskinerne, hvor der sandsynligvis er mange, der leder efter en forhandler af de varer og / eller ydelser, som du har specialiseret dig i at sælge.

Esbjergenserne er i bund og grund ikke så meget anderledes end alle andre danskere. De nøjes nemlig ikke kun med at spørge venner og kollegaer om anbefalinger af virksomheder og butikker. De søger selvfølgelig også inspiration og anbefalinger via søgemaskiner som Google og Bing. Og ligesom de fleste andre, så nøjes de fleste esbjergensere med at gennemgå de virksomheder, der er synlige på side 1. Er din virksomhed (hjemmeside) derfor først at finde på side 2, 3 eller 4, så er det meget usandsynligt, at ret mange brugere vil finde din virksomhed gennem søgeresultaterne.

Her er fordelene ved lokal SEO (såvel i Esbjerg som i alle andre danske byer):

 1. Du skal ikke konkurrere med virksomheder i hele landet (= nemmere at rangere)
 2. Du får mere relevant og værdifuld trafik til din hjemmeside (fordi det primært er lokale forbrugere, der vil finde frem til din hjemmeside / virksomhed)
 3. Du skal ikke betale X kr. pr. klik (modsat Google Ads)
 4. Du kan relativt nemt måle effekten (modsat de fleste former for outdoor / offline marketing)
 5. Flere og flere lokale forbrugere bruger søgemaskinerne til at finde forhandlere af varer og ydelser (det er derfor en markedsføringsform med et fortsat stort potentiale)

SEO er værd at arbejde med for disse virksomheder i Esbjerg…

Selvom søgemaskineoptimering byder på et større potentiale i nogle brancher end andre, så forholder det sig ikke sådan, at man skal drive forretning i en bestemt branche for at kunne skabe resultater gennem søgemaskineoptimering.

Min personlige erfaring viser, at stort set alle virksomheder vil kunne opnå øget kendskab, øget trafik til deres hjemmeside og øget omsætning gennem SEO. Derfor vil jeg anbefale dig at overveje din beslutning en ekstra gang, hvis du påtænker at droppe SEO til fordel for andre former for markedsføring.

SEO i Esbjerg er relevant for:

 • Virksomheder med base i Esbjerg
 • Virksomheder, der gerne vil brande sig selv og opnå mere synlighed i lokalområdet
 • Virksomheder, der forstår værdien i online markedsføring
 • Virksomheder, der har en hjemmeside (det er nemlig din hjemmeside, der tages udgangspunkt i, når det kommer til søgemaskineoptimering)

På baggrund af ovenstående vil du helt sikkert komme frem til, at du næppe kommer udenom at koncentrere dig om SEO. Der er nemlig ikke mange virksomheder i Esbjerg, der ikke kan placeres i ovenstående bokse.

Her er nogle af de mest brugte søgeord i Esbjerg

Esbjerg huser rigtig mange flittige brugere af Google og andre søgemaskiner.

Esbjergenserne søger på stort set alt mellem himmel og jord, men der er selvfølgelig nogle søgeord og søgefraser der går igen. Det er netop disse ofte anvendte søgeord, jeg vil dykke ned i, i dette afsnit.

Inden du bliver præsenteret for listen over populære lokale søgeord, kan du måske lige overveje, hvad du tror, der bliver søgt mest på. Det er muligt, at du rammer helt forkert, men det er helt gratis og uforpligtende at komme med et gæt.

Populære søgeord i Esbjerg og omegn:

 • Nyheder Esbjerg
 • Take away Esbjerg
 • Apotek Esbjerg
 • Job Esbjerg
 • Vejr Esbjerg
 • Hudlæge Esbjerg
 • Camping Esbjerg
 • Frisør Esbjerg
 • … og mange flere!

Du vil nemt og hurtigt kunne finde frem til flere spændende søgeord ved at benytte dig af værktøjer som Ahrefs og Google Keyword Planner.

Det mest interessante for dig er selvfølgelig at vide, hvilke søgeord og søgefraser der bliver brugt i din specifikke branche. For at få et indblik i dette skal du bruge en søgeordsanalyse. En sådan analyse kan du bestille her.

Esbjerg er en god by at være synlig i, men du behøves ikke at nøjes

SEO i Esbjerg kan være et godt sted at starte, hvis Esbjerg er en af de byer, man er til stede i på den ene eller anden måde.

Der er dog ingen, der siger, at du skal nøjes med at være synlig i Esbjerg. Driver du f.eks. en webshop, hvor du tilbyder levering til hele landet, så bør du også være synlig i København, Aalborg, Århus og i alle andre byer.

Hvis du driver en kædeforretning med butikker rundt omkring i landet, så kan det f.eks. være en god idé at oprette en landingsside til hver enkelt butik og / eller by. Så kan du nemlig lettere målrette din søgemaskineoptimering, og du kan sende brugerne ind på den mest relevante landingsside med udgangspunkt i deres geografi.

Har du hovedbase i Esbjerg, men henvender du dig også til udenlandske kunder gennem din virksomhed, så bør du også prioritere din internationale søgemaskineoptimering. Der er dog stor forskel på, hvordan man skal gribe sin SEO an, alt efter om ens fokus er lokalt, nationalt eller internationalt rettet.

Du kan få inspiration fra dine konkurrenter i Esbjerg

Drømmen om gode placeringer i søgeresultaterne kan virke fjern, hvis man befinder sig i en meget konkurrencepræget branche, hvor konkurrenterne performer rigtig godt. Det skal du dog ikke lade dig slå ud af.

Selvom du bør koncentrere dig om dit eget website, så er der god idé i at søge inspiration fra dine konkurrenter. Du kan med fordel tage udgangspunkt i top 3 på dine vigtigste søgeord, idet virksomhederne der er placeret her tydeligvist har fat i den lange ende. Opgaven lyder så på at analysere disse virksomheder og finde ud af, hvad de gør godt, og hvilke taktikker du med fordel kan kopiere.

Når du skal analysere dig frem til, hvorfor dine konkurrenter performer så godt SEO-wise, som de gør, kan du få brug for SEO værktøjer som Ahrefs, Moz og SEMrush. Det kan f.eks. være, at de har nogle imponerende linkprofiler og / eller nogle virkelig gennemarbejdede og veloptimerede tekster.

Med den rette SEO strategi vil du altid være et skridt foran

Selvom det er oplagt at søge inspiration fra konkurrenterne, så er du også nødt til at tænke ud af boksen, hvis du ikke skal forblive nr. 2 (eller 10 for den sags skyld).

Hvis du ikke formår at gøre det bare lidt bedre end konkurrenterne, så er det nemlig ikke sandsynligt, at du vil kunne vælte konkurrenterne af pinden i søgeresultaterne.

Der findes ikke kun én god metode til at sikre, at man altid er et skridt foran konkurrenterne. Der er dog ingen tvivl om, at det er mere sandsynligt, at du vil kunne positionere dig pænt i søgeresultaterne, hvis du arbejder ud fra en professionel SEO strategi. Derfor bør du investere i det strategiske arbejde med søgemaskineoptimering.

Har du brug for hjælp til at slå dine konkurrenter i søgeresultaterne, så lad os tage en snak om mulighederne. Jeg besvarer også gerne dine spørgsmål om SEO i Esbjerg.

Spørgsmål og svar

Hvem er dygtig til SEO i Esbjerg?

Der er en del kvalificerede udbydere af SEO i Esbjerg – bestående af både bureauer og selvstændige eksperter. Nogle af bureauerne og eksperterne har base i Esbjerg, mens andre har base i andre byer, men gerne hjælper virksomheder i Esbjerg med deres SEO.

Leder du efter en dygtig SEO ekspert, der kan føre din hjemmeside og din virksomhed til tops i Google? Så bør du ikke tøve med at skrive til mig. Jeg vil nemlig kunne løfte opgaven.

Hvad er prisen for professionel SEO i Esbjerg?

SEO i Esbjerg kan prissættes på rigtig mange måder.

I min forretning arbejder jeg både med en timepris og pakkepriser / abonnementspriser. Jeg har ikke offentliggjort generelle pakkepriser, da prisen for et projekt vil afhænge af mange individuelle faktorer. Prisen på SEO afhænger af den specifikke opgave og ikke mindst af opgavens omfang.

Du opnår den mest fordelagtige pris hos mig ved at tegne et abonnement på SEO. SEO skal holdes ved lige, hvis man skal holde fast i de gode placeringer, hvorfor det er sund fornuft at tegne et SEO abonnement.

Ønsker du et tilbud på en enkeltstående opgave eller måske et abonnement, så skriv til mig.

Er det værd at arbejde med lokal søgemaskineoptimering målrettet Esbjerg?

Ja, der er meget værdi at hente gennem SEO i Esbjerg – ikke mindst, hvis man griber det an på den rigtige måde. Der er selvfølgelig en øvre grænse for, hvor meget trafik man kan skabe til sin hjemmeside ved at arbejde med søgemaskineoptimering, men potentialet er ofte så stort, at det vil være for attraktivt til at gå glip af.

Hvis du helt eller delvist lever af lokale kunder i Esbjerg og omegn, så er du nødt til at lægge noget energi i din lokale SEO.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.