SEO København

SEO København - Få hjælp til SEO i København

SEO i København – med udsigt til gode resultater

Jeg tilbyder både lokal, national og international SEO, så SEO i København er selvfølgelig ingen undtagelse.

Det betyder også, at hvis du driver en københavnsk virksomhed, der gerne vil vækste gennem effektiv markedsføring i form af f.eks. søgemaskineoptimering, så vil jeg kunne hjælpe dig med at indfri dette mål.

Der ydes ingen garantier, når det kommer til søgemaskineoptimering, men jeg vil nu alligevel mene, at der er udsigt til gode resultater, hvis der bliver gjort et ordentligt forarbejde. I første omgang skal der styr på strategien og søgeordsanalysen, der udgør fundamentet for dit arbejde med søgemaskineoptimering.

Følger du de tips, der venter dig i guiden, så er jeg sikker på, at du vil kunne komme et afgørende skridt tættere på de placeringer i søgeresultaterne, du længe har drømt om. Og har du brug for assistance til den eksekverende del, så kan du altid hyre mig ind.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

Skal vi samarbejde om din søgemaskineoptimering?

Jeg er ikke kun din leverandør, men i lige så høj grad din samarbejdspartner, når det kommer til søgemaskineoptimering.

Spørgsmålet er så bare, om du er klar til at indlede et samarbejde, der kan lede til bedre placeringer i søgeresultaterne og betydeligt mere trafik til din hjemmeside?

København er ikke blot landets største by målt på antal indbyggere, men også målt på antal søgninger i søgemaskinerne. Københavnerne bruger nemlig i stor stil søgemaskinerne til at finde frem til forhandlere af varer og ydelser. Derfor er det også meget tænkeligt, at der bliver søgt efter netop de varer og / eller ydelser, du tilbyder til kunder i København.

Hvis du skal gøre noget godt for din virksomhed, så kan det være at prioritere din søgemaskineoptimering endnu højere end hidtil. Det giver i hvert fald mening, hvis din søgeordsanalyse viser, at der rent faktisk bliver søgt meget efter dine varer og / eller ydelser.

Gør søgemaskineoptimering til en del af din lokale markedsføring

Lokal markedsføring kan være mange ting.

Pointen med denne form for markedsføring er selvfølgelig at være synlig i lokalområdet, hvilket du kan være på et væld af forskellige måder.

I forhold til outdoor marketing kan du f.eks. købe annonceplads i avisen, busreklamer, annonceplads på storskærme m.v.

Der er også rig mulighed for at synliggøre sin virksomhed digitalt. Det kan du f.eks. gøre gennem lokal søgemaskineoptimering. Det er der mange andre københavnske virksomheder, der gør med succes, så det vil sandsynligvis også fungere for dig og din virksomhed.

Hver gang der bliver søgt efter din vare eller ydelse via en søgemaskine, har du mulighed for at få en ny kunde i hus, men det kræver selvfølgelig, at du er synlig. Synlighed kommer ikke af sig selv, hvad end vi taler synlighed i søgemaskinerne eller noget helt andet, hvorfor du er nødt til at arbejde aktivt med at fremme din virksomheds synlighed.

SEO i København kan måske ikke stå alene i din markedsføring, men du vil opleve, at det kan være et rigtig godt supplement til din øvrige markedsføring.

Hvad søger københavnerne på?

Jeg tilbyder SEO i København af den simple årsag, at jeg kan se, at potentialet er kæmpestort.

Faktum er nemlig, at der bliver søgt rigtig meget efter både varer og ydelser lokalt i København. De bedst rangerede hjemmesider / virksomheder på disse søgeord løber med en masse værdifuld trafik og nye kunder. Det er trafik og kunder, du også kan tage del i.

Den mest effektive måde at finde ud af, hvad københavnerne søger på er ved at lave en søgeordsanalyse. Førhen var det en smule kompliceret at få et overblik over de vigtigste søgeord målt på søgevolumen, gennemsnitlig klikpris osv. I dag er det let som en leg takket være en masse brugervenlige SEO værktøjer.

Her er nogle eksempler på, hvad københavnerne søger allermest på:

 • Lejebolig København
 • Parkering København
 • Andelsbolig København
 • Hotel København
 • Brunch København
 • Restaurant København
 • Spa København
 • Frisør København
 • Taxa København
 • Overnatning København
 • Oplevelser i København

Du skal ikke være ked af det, hvis ingen af ovenstående søgeord umiddelbart er relevante for dig og din forretning. Der bliver nemlig anvendt rigtig mange andre søgeord og søgefraser end ovenstående.

Hvis du gerne vil vide, hvad der bliver søgt på i din branche, så bestil en søgeordsanalyse i dag. Så går der ikke længe, før du har helt styr på, hvilke søgeord der er de mest værdifulde for dig. Jeg vil ikke kun kunne udarbejde selve søgeordsanalysen, men vil også kunne hjælpe dig med at inkorporere søgeordene i din søgemaskineoptimering. Sidstnævnte er selvfølgelig alfa og omega, hvis man skal opnå succes med SEO i København.

Fem gode råd til succes med SEO i København

Der findes ingen nem smutvej til at komme til at rangere bedre lokalt.

Ligesom almindelig (ikke lokal) søgemaskineoptimering gælder det om at arbejde dedikeret med det og være tålmodig. Hvis du griber det strategisk an, og hvis du hele tiden tænker langsigtet, så vil du før eller siden opleve, at du begynder at vinde nogle af de placeringer, der rent faktisk giver værdi til din forretning.

Selvom der hverken findes nogen smutvej eller nogen opskrift på at klare sig godt i søgeresultaterne, så kan jeg godt give dig nogle gode råd. Disse råd kan du tænke ind i dit arbejde med søgemaskineoptimering.

Her kommer de fem gode råd til din lokale søgemaskineoptimering:

 1. Find dine mest værdifulde søgeord – Man kan ikke tale om søgemaskineoptimering uden også at tale om søgeord. Med alle former for søgemaskineoptimering gælder det, at man skal være synlig på de søgeord, som brugerne anvender, hvis man skal kunne drive relevant trafik til sin hjemmeside. Det gælder også for SEO i København. Driver du f.eks. en vegansk restaurant i København, så vil det være bedre at rangere på vegansk restaurant København med 150 månedlige søgninger end ny vegansk restaurant København med 0-10 månedlige søgninger. Det ene søgeord udelukker ikke nødvendigvis det andet, men du bør prioritere søgeord med høj søgevolumen.
 2. Skab bedre content end dine konkurrenter – I bund og grund er det simpelt at få succes med SEO i København. Du skal bare sørge for at gøre det bedre end dine konkurrenter. Det kan f.eks. være, at du kan slå dine konkurrenter på indholdsfronten, hvis du prioriterer at få udarbejdet gode tekster, der ikke kun informerer og sælger, men som også falder i god jord hos søgemaskinerne. I den anledning handler det ikke kun om at skrive længere tekster, men også bedre tekster, der rent faktisk bliver læst.
 3. Undervurdér ikke værdien af en hurtig og brugervenlig hjemmeside – Er der noget, Google og de øvrige søgemaskiner belønner, så er det hurtige og brugervenlige hjemmesider. Derfor er det ikke noget, du må undervurdere. Dit mål bør altid være at give dine besøgende den bedste oplevelse på din hjemmeside, hvilket bl.a. kræver en lav loadtid, nem navigation m.v.
 4. Få links udefra og arbejd med sociale signaler – Du har også brug for links udefra, og gerne links i høj kvalitet, for at rangere godt lokalt. Det bedste du kan gøre er at forsøge at skaffe links fra troværdige, lokale hjemmesider, men der er selvfølgelig også god værdi at hente gennem links, der ikke nødvendigvis er lokale. Foruden linkbuilding bør du arbejde med sociale signaler. Du kan med god grund aktivere dine følgere og kunder, så de liker, kommenterer og deler din hjemmeside på de sociale medier.
 5. Lav en Google My Business profil – Inden for SEO i København er det også værd at kigge på nogle af de lavthængende frugter. Har du ikke allerede gjort det, så bør du få oprettet en Google My Business profil. Det er nemlig ligeledes noget, der kan fremme din synlighed i søgeresultaterne. Hvis du har brug for hjælp til oprettelsen, så ræk endelig ud efter mig.

Det hele starter med den rette SEO strategi

Det er svært at få succes med noget, uanset om det drejer sig om søgemaskineoptimering eller andre ting inden for virksomhedsdrift, uden en egentlig strategi.

Derfor er min klare anbefaling, at man får udviklet en professionel SEO strategi, inden man foretager sig yderligere.

Hvis du gerne selv vil håndtere din søgemaskineoptimering, men ikke har den store erfaring med at udvikle egentlige strategier, så kan du outsource det strategiske arbejde.

Har du allerede en SEO strategi, som du gerne vil have finpudset, eller skal du i gang med at udvikle din første egentlige strategi, så skal du være velkommen til at kontakte mig. Jeg har nemlig mere end 10 års erfaring med strategisk søgemaskineoptimering.

Spørgsmål og svar

Hvilke udbydere er der af SEO i København?

Der er en lang række udbydere af SEO i København – nogle mere (aner)kendte og erfarne end andre. Har du i tankerne at outsource din SEO, så kan du med fordel sammenligne udbyderne på kryds og tværs samt gøre dig nogle grundige overvejelser, inden du vælger leverandør og samarbejdspartner.

Jeg har ikke base i København, men har til gengæld mange års erfaring med SEO i København, hvorfor jeg vil have mulighed for at byde ind på din opgave. Søger du en erfaren og troværdig samarbejdspartner, så kontakt mig for en uforpligtende dialog.

Hvad koster SEO i København?

SEO i København er desværre ikke en ydelse, man kan slå op i et priskatalog og finde en konkret pris på. Ligesom med traditionel søgemaskineoptimering og markedsføring generelt afhænger prisen af mange faktorer. Den afhænger bl.a. af omfang og tidsforbrug.

Der er f.eks. forskel på, om du blot skal have udarbejdet en søgeordsanalyse, eller om du har planlagt at lade en SEO ekspert tage sig af både din hastighedsoptimering, tekniske SEO og linkbuilding. Jo mere du outsourcer, desto dyrere bliver det, men med den rette SEO ekspert vil du kunne tjene pengene hjem mange gange.

Vil du have udarbejdet et uforpligtende tilbud på SEO i København? Så udfyld min kontaktformular eller send en direkte mail. Så skal jeg nok vende tilbage inden for 24 timer.

Er det svært at rangere på lokale søgninger i København?

Ja, det kan være svært at rangere på lokale søgninger i København, idet konkurrencen er hård i visse brancher. Der er dog intet, der er umuligt. Jeg kan ikke give dig et nøjagtigt svar på, hvor meget der skal til for at erobre topplaceringer i netop din branche, men jeg kan give dig en idé om, hvor hård konkurrencen er i søgemaskinerne. Det kan lade sig gøre ved at udføre en konkurrentanalyse, hvor der fokuseres på, hvor stærkt konkurrenterne står, når det kommer til søgemaskineoptimering. Ønsker du denne værdifulde indsigt, så kontakt mig.

Hvordan klarer jeg mig i de lokale søgeresultater?

Inden du afsætter flere ressourcer til SEO i København, kan du med fordel få et indblik i, hvordan du klarer dig i de lokale søgeresultater på nuværende tidspunkt. Så kan du nemlig allerede på dette stadie få en idé om, hvordan du performer og vil på baggrund af det nemmere kunne tage stilling til, hvor ambitiøse mål du kan sætte.

Skal du have et overblik over din side, i forhold til hvordan siden klarer sig, så bestil en SEO analyse. Så kan du nemlig få analyseret din hjemmeside fra A til Z.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.