SEO Odense

SEO Odense - Få hjælp til SEO i Odense

Få hjælp til SEO i Odense

Odense er ikke kun kendt som Fyns hovedstad. Odense er også Danmarks tredjestørste by.

Alene af disse grunde bør der være rig mulighed for at skabe en sund forretning, hvis man etablerer sig i Odense. Du skal dog være forberedt på, at konkurrencen i visse brancher kan være meget hård, hvorfor du skal være synlig og skille dig ud fra mængden.

SEO er en af måderne, hvorpå du kan synliggøre din virksomhed i Odense. Det er rent faktisk en måde, hvorpå du kan tiltrække kunder fra hele landet – eller fra hele verden for den sags skyld.

SEO i Odense er omdrejningspunktet for denne guide, hvor jeg vil forsøge at sætte dig ind i, hvad der er værd at vide om lokal søgemaskineoptimering. Du har derfor truffet et klogt valg ved at klikke dig ind på denne hjemmeside, hvis du netop gerne vil have nogle forslag til, hvordan du kan arbejde mere professionelt og målrettet med søgemaskineoptimering af din hjemmeside.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

SEO Odense – Få flere lokale kunder

SEO i Odense er et emne, der tiltrækker rigtig mange lokale virksomheders opmærksomhed.

Det hænger helt naturligt sammen med, at man kan få adgang til rigtig mange nye kunder, hvis man griber sin søgemaskineoptimering an på den rigtige måde.

Odense rummer 180.000 indbyggere, og selvom ikke alle disse 180.000 indbyggere befinder sig i din målgruppe, så bør du kunne tiltrække nok kunder til, at du kan drive en god forretning med sorte tal på bundlinjen. Dermed ikke sagt, at kunderne kommer dalende ned fra himlen. Det er nemlig mere reglen end undtagelsen, at der skal både en masse markedsføring og kommunikation til for at få kunder i butikken. I den anledning giver det bl.a. mening at tænke i SEO.

Er du også træt af at spilde annoncekroner på tvivlsomme markedsføringstiltag, så kan søgemaskineoptimering være din redning. Ved at finde og tage udgangspunkt i de rette søgeord vil du nemlig kunne få langt mere ud af dine annoncekroner.

Behov for professionel hjælp til SEO i Odense?

SEO i Odense er i princippet noget, som alle kan give sig i kast med, men det er langt fra alle, der har lige gode forudsætninger for at få succes med det.

Når det drejer sig om søgemaskineoptimering, så er der nemlig nogle tiltag, der gør mere skade end gavn. Skal du derfor undgå at skade din performance i stedet for at forbedre den, så kan det være en idé at søge professionel hjælp til søgemaskineoptimeringen.

Jeg har godt nok ikke kontor i Odense, men jeg har mange glade kunder i Odense og omegn – og er altid klar til at byde flere velkommen. Derfor skal du ikke tøve med at indhente et uforpligtende SEO tilbud. Du kan f.eks. få et tilbud på et abonnement på søgemaskineoptimering, hvis du vil være garanteret, at din søgemaskineoptimering bliver holdt ved lige.

Dette skal der til for at rangere godt lokalt i Odense

Nu havde du måske håbet, at jeg ville præsentere dig for en trylleformular til at rangere godt lokalt i Odense, men jeg må desværre skuffe dig.

Der findes nemlig hverken trylleformularer eller genveje til gode placeringer.

De attraktive placeringer er nogle, man skal gøre sig fortjent til. Du kan gøre dig fortjent til disse placeringer ved at overbevise Google og de andre søgemaskiner om, at de skal placere din hjemmeside øverst i søgeresultaterne. Spørgsmålet er så bare, hvordan dette gøres?

Disse ting skal være på plads, hvis man skal have en chance for at erobre topplaceringer:

 1. Din hjemmeside skal fungere upåklageligt rent teknisk – Du behøves ikke at have verdens mest avancerede hjemmeside for at rangere godt i søgeresultaterne – måske endda tværtimod. Det vigtigste er, at din hjemmeside fungerer helt perfekt rent teknisk. I den anledning er det alfa og omega, at din hjemmeside er responsive, at den byder på en lav loadtid, at hjemmesiden er kodet professionelt osv. osv. Er du i tvivl om, hvorvidt din hjemmeside klarer sig godt rent teknisk, så læs denne guide om teknisk SEO. Så kan du blive klogere på, hvilke tekniske faktorer du skal have for øje.
 2. Hjemmesiden skal byde på godt indhold – Google belønner godt indhold, hvorfor dette bør prioriteres, hvad end det drejer sig om lokal SEO i Odense, eller om det drejer sig om international SEO. Indhold spænder bredt og omfatter bl.a. tekster, billeder, interne links, infografikker og meget mere. I forhold til at rangere godt i Odense vil det være en fordel, hvis du i dine tekster får flettet søgeord med relation til Odense ind – uden at overdrive.
 3. Du skal have gode indgående links – Med få undtagelser er det rigtig svært at rangere uden indgående links. Det er kun muligt, hvis du befinder dig i en branche med meget lav konkurrence. Er konkurrencen hård, så skal du investere i linkbuilding for at udkonkurrere dine konkurrenter i Odense og omegn. Læs evt. min guide om linkbuilding, hvis det med at bygge links er en ny verden for dig.
 4. … og meget mere! (skriv for mere viden og gode tips)

Bliver der søgt på mine varer eller ydelser i Odense og omegn?

SEO i Odense kan være en meget effektiv vej til mere synlighed, flere kunder og højere omsætning.

Dog er det i første omgang en god idé at undersøge, om der overhovedet bliver søgt på de varer og / eller ydelser, man tilbyder i sin forretning. Ellers risikerer man bare at spilde sine penge.

Googler du Odense, vil du få en lang række søgeordsforslag, ligesom du vil blive præsenteret for relaterede søgninger. Allerede her vil du blive præsenteret for en masse lokale søgeord, men der bliver selvfølgelig brugt andre søgeord og søgefraser, end dem der bliver fremhævet her.

Den komplette liste over søgeord, der indeholder Odense eller på den ene eller anden måde omhandler Odense består af mange tusinde søgeord. Dette kan være en smule uoverskueligt, hvorfor det giver mening at udarbejde en skræddersyet søgeordsanalyse. Jeg kan lave analysen for dig, hvis det ikke er noget, du har erfaring med.

Eksempler på lokale søgeord i Odense:

 • Hvad sker der i Odense?
 • Studiebolig Odense
 • Lejlighed Odense
 • Sushi Odense
 • Odense job
 • Huse til salg Odense
 • Frisør Odense
 • Hotel Odense
 • Brunch Odense
 • Tandlæge Odense

Driver du f.eks. en tandlægeklinik i Odense, så skal du ikke nødvendigvis kun fokusere på søgeordet tandlæge Odense. Det kan også være værd at inddrage søgeord som akut tandlæge Odense, billig tandlæge Odense, tandlæge i Odense, bedste tandlæge Odense osv. osv.

Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor mange lokale forbrugere i Odense og omegn der bruger søgeord med relation til din virksomhed / branche.

Dette får du ud af at arbejde med lokal søgemaskineoptimering

Du kan ende med at blive skuffet, hvis du forventer, at det strømmer ind med kunder, så snart du har udført bare ét tiltag inden for søgemaskineoptimering.

Typisk skal der arbejdes både dedikeret med søgemaskineoptimering, og så skal man give det tid, hvis der skal skabes synlige resultater.

Når det så er sagt, så kan du forvente, at dit arbejde med SEO i Odense vil kunne kaste en masse godt af sig. Der kan ikke garanteres X nye kunder eller X % højere omsætning, men der er om ikke andet mulighed for at måle, hvad indsatsen har givet på den længere bane.

Dette kan du få ud af at arbejde med SEO i Odense:

 1. Øget synlighed og kendskabsgrad – Først og fremmest kan du forvente, at du opnår øget synlighed, hvis du prioriterer din søgemaskineoptimering. Jo bedre du rangerer i søgeresultaterne, desto flere af dine potentielle kunder vil få øjnene op for din virksomheds eksistens. Dette giver altså en højere kendskabsgrad, hvilket i sig selv er guld værd.
 2. Mere trafik til din hjemmeside – Hvis du skal sælge mere gennem din hjemmeside, hvad end et salg for dig er en tidsbestilling, en online ordre eller noget helt tredje, så er du nødt til at arbejde på at skabe trafik til hjemmesiden. Det kan du f.eks. gøre gennem søgemaskineoptimering, hvor dine potentielle kunder bliver ledt ind på din hjemmeside, når de klikker på dit søgeresultat.
 3. Flere kunder – SEO i Odense kan selvfølgelig også give flere kunder. Det kræver dog, at du kan omdanne dine besøgende til betalende kunder. Det kræver, at du har en professionel hjemmeside, og at du kan indfri det behov, som de besøgende ønsker at få stillet.

Har jeg den rette SEO strategi?

Søgemaskineoptimering er noget, som de fleste virksomheder med en hjemmeside har fokus på i et eller andet omfang. Desværre viser min erfaring, at de færreste virksomheder har en egentlig SEO strategi. Det er rigtig ærgerligt med tanke på, at det typisk er de virksomheder, der har en god SEO strategi, der klarer sig allerbedst i søgeresultaterne. Har du derfor ambitioner på vegne af din virksomhed, så bør du ikke undervurdere de strategiske tiltag.

Gennem mine 10 år som SEO ekspert har jeg stødt på både gode og mindre gode SEO strategier. Derfor vil jeg hurtigt kunne gennemskue, om din strategi følger best practices, eller om strategien trænger til en opgradering eller finpudsning. Har du aldrig fået udviklet en SEO strategi, så er det på tide.

SEO i Odense bliver betydeligt lettere at gå til, så snart strategien er på plads. Derfor vil jeg opfordre dig til at gøre alle de vigtige strategiske overvejelser, inden du foretager dig yderligere.

Disse begynderfejl skal du undgå, når du skal søgemaskineoptimere din hjemmeside

Der findes tonsvis af begynderfejl, når det kommer til søgemaskineoptimering.

Det er som udgangspunkt sundt at fejle, men hvis du kan undgå nogle af de fejl, som andre begår, når de arbejder med søgemaskineoptimering, så bør det selvfølgelig være at foretrække. Udsigten til at kunne rangere godt i Odense og omegn kan nemlig være meget fjern og dyster, hvis der begås dyre fejl.

Her er de mest almindelige fejl:

 1. Du genbruger tekstmateriale – Google og alle de andre søgemaskiner er mildest talt ikke glade for duplikeret indhold. Derfor skal du så vidt muligt undgå at genbruge tekstmateriale. Det vil i hvert fald være meget bedre, hvis du kan skabe unikt og godt indhold.
 2. Du undervurderer værdien af linkbuilding – Det er også en udbredt begynderfejl at undervurdere værdien af linkbuilding. Linkbuilding er sjældent det, man starter med at have fokus på, men på et eller andet tidspunkt bliver du nødt til at bygge links til din hjemmeside.
 3. Du har ikke en responsive hjemmeside – Er din hjemmeside ikke responsive, så må du forvente, at det påvirker dine placeringer i søgeresultaterne negativt. Faktum er nemlig, at flere og flere surfer via smartphones og tablets, hvorfor det er vigtigt, at din hjemmeside tilpasser sig den givne skærm.
 4. Du prioriterer ikke hastighedsoptimering – Tager det evigheder (mange sekunder) at loade din hjemmeside, så risikerer du ikke kun, at dine potentielle kunder forlader din hjemmeside. Du risikerer også, at søgemaskinerne straffer dig ved at tildele dig dårligere placeringer end hidtil.

Spørgsmål og svar

Hvordan skal jeg håndtere SEO i Odense?

SEO i Odense kan håndteres på mange forskellige måder.

Som virksomhedsejer bør du til en start overveje, om søgemaskineoptimering er noget, som du har mod på at udføre selv, eller om du hellere vil outsource det til en ekspert eller et bureau. Hvis du beslutter dig for at gøre det selv, så er det vigtigt, at du får lagt en strategi, og at du måned efter måned får sat noget tid af til at optimere indholdet på din hjemmeside, sidetitler og metabeskrivelser, linkbuilding m.v.

Hvem tilbyder professionel SEO i Odense?

Der er mange markedsføringsbureauer, der tilbyder SEO i Odense. Du skal derfor ikke være rad for ikke at kunne finde en lokal leverandør af søgemaskineoptimering, hvis behovet skulle opstå.

Jeg kan hjælpe dig med at rangere bedre lokalt i Odense, hvis Odense netop er her, hvor du driver forretning. Dette gælder, uanset om din virksomhed er en fysisk eller digital af slagsen.

Hvad koster søgemaskineoptimering i Odense?

Søgemaskineoptimering i Odense kan prissættes på vidt forskellige måder. I første omgang er det vigtigt at klarlægge, hvilke mål man har med sin søgemaskineoptimering. Jo større mål man sætter, jo højere må man forvente, at prisen bliver. Den billigste pris for professionel SEO får man som regel ved at tegne et SEO abonnement.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.