Få rådgivning og sparring

Få professionel SEO-rådgivning og træf de rigtige beslutninger

Rådgivning kan hjælpe jer med at tage den rette beslutning i jeres arbejde. Dette kan for eksempel være i forbindelse med migrering af et website til et nyt CMS-system.

Få professionel SEO-rådgivning

Er du virksomhedsejer? Drømmer du om at rangere bedre i søgemaskinerne? Har du brug for hjælp til at sikre maksimal synlighed i søgeresultaterne?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så vil det sandsynligvis give mening for dig at få professionel SEO rådgivning.

Som SEO ekspert er jeg vant til at planlægge og eksekvere, men jeg byder også gerne ind med både rådgivning og sparring. Rådgivningen er tilegnet dig, der ønsker at varetage SEO-arbejdet på din hjemmeside på egen hånd.

Er du netop på udkig efter en dygtig og erfaren SEO rådgiver, der kan lære fra sig og inspirere, så er du kommet til den rigtige. I mange år har jeg rådgivet både små og mellemstore virksomheder om søgemaskineoptimering.

Kontakt mig med det samme eller fortsæt læsningen, hvis du gerne vil høre lidt om, hvad du kan forvente at få ud af at hyre mig som SEO rådgiver.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

Kom på rette spor med professionel SEO rådgivning

Du er næppe i tvivl om, at søgemaskineoptimering er en effektiv form for digital markedsføring, men er du i tvivl om, hvilken strategi du skal vælge, eller hvilke knapper du skal trykke på, så har du brug for faglig rådgivning.

På nettet kan du finde et hav af mere eller mindre gode guides – såvel skriftlige guides som videoguides – i at arbejde med søgemaskineoptimering. Dem kan du helt sikkert godt lære noget af, men udfordringen er, at ingen af disse guides tager udgangspunkt i din individuelle situation. Du får derfor ikke nødvendigvis svar på, hvilken vej du skal gå for at få succes med din søgemaskineoptimering.

Med mig som SEO rådgiver kan du blive rådgivet på flere forskellige niveauer. Jeg tilbyder både at rådgive på et overordnet og strategisk niveau, men kommer også gerne med konkrete input til, hvordan du f.eks. skal optimere din interne linkstruktur eller noget helt andet.

Ønsker du et godt tilbud på SEO rådgivning?

Har du brug for hjælp til at erobre de eftertragtede og værdifulde topplaceringer? Så kan du sagtens komme et skridt nærmere de sjove placeringer uden at skulle outsource hele din søgemaskineoptimering.

Meget af arbejdet (hvis ikke det hele) kan du udføre på egen hånd. Jeg kan selvfølgelig hjælpe dig med både søgeordsanalyser, tekstforfatning, linkbuilding, hastighedsoptimering og meget andet, men du er også meget velkommen til at bruge mig på rådgivningsbasis.

Ligesom alle mine andre ydelser, så skal du være meget velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på SEO rådgivning. Så sørger jeg for at udarbejde et personligt tilbud til dig, der tager udgangspunkt i dine behov og forventninger.

Hvad er SEO rådgivning?

SEO rådgivning er rådgivning om SEO – det siger næsten sig selv.

Sådan rådgivning tager selvfølgelig udgangspunkt i netop din hjemmeside. Som din rådgiver dykker jeg ned i din virksomhed og din hjemmeside for at kunne yde den mest relevante og værdigivende rådgivning. For dig er det nemlig vigtigst at vide, hvordan du skal gribe din søgemaskineoptimering an med udgangspunkt i din branche, budget osv.

Når du hyrer mig som SEO rådgiver, vil du kunne få besvaret alle dine spørgsmål omhandlende søgemaskineoptimering. Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering i over 10 år, hvorfor jeg vil kunne besvare langt de fleste spørgsmål – inkl. de mere tekniske af slagsen.

SEO rådgivningen kan ske 1:1 ved et fysisk møde, men jeg tilbyder også rådgivning via telefon eller mail. Det er helt op til dig, hvordan du har lyst til, at det skal forløbe. Ligeledes er det op til dig at vurdere, hvor mange timers rådgivning du har brug for. Under alle omstændigheder vil vi sammen kunne strikke en god aftale sammen.

Derfor betaler det sig at hyre en SEO rådgiver

SEO rådgivning er ikke gratis, hvorfor du helt naturligt vil overveje, om udgifterne til rådgivningen er godt givet ud. Det er ikke sikkert, at du vil få så meget ud af at hyre en rådgiver, hvis du selv er ekspert i søgemaskineoptimering.

Er din viden og erfaring med søgemaskineoptimering derimod meget begrænset, så vil du kunne gøre dig selv en stor tjeneste ved at tage en rådgiver med på råd. Med den rette rådgivning vil du nemlig kunne snævre dig ind på den rigtige vej, og du slipper for at begå de samme fejl, som mange andre virksomheder begår, når de går i gang med deres SEO-arbejde.

Gode grunde til at benytte sig af SEO rådgivning:

  1. Du får nogle friske øjne på din SEO strategi – Du har sandsynligvis lavet en eller anden form for SEO-strategi (det bør du i hvert fald have gjort). Det er dog ikke sikkert, at denne strategi danner grobund for gode resultater mht. SEO.

Under alle omstændigheder er det sundt at få nogle friske øjne på ens SEO strategi. Det kan f.eks. være, at du hverken har tænkt linkbuilding eller hastighedsoptimering ind i din strategi. I sådanne tilfælde vil jeg kunne byde ind med forslag til forbedringer og optimeringer. Uden en god SEO strategi kan man hurtigt komme til at spilde en masse ressourcer, hvorfor det er klogt at fokusere på det strategiske niveau.

  1. Du kan få besvaret alle dine SEO-relaterede spørgsmål – Søgemaskineoptimering kan for mange være at betragte som en stor og kompliceret verden. Derfor vil der helt naturligt opstå visse spørgsmål. Det kan f.eks. være, at du er i tvivl om, hvornår der er tale om duplikeret indhold, eller hvorfor det er vigtigt, at din hjemmeside byder på en lav loadtid. Det kan også være, at du er i tvivl om, hvorvidt din nuværende linkprofil er sund og naturlig e.l. Uanset hvor tekniske dine spørgsmål måtte være, kan du forvente at få et brugbart og forståeligt svar. Jeg glæder mig til at besvare dine spørgsmål.
  2. Du får hjælp til at prioritere dine ressourcer bedst muligt – Selvom søgemaskineoptimering er en vigtig markedsføringsdisciplin, så er der selvfølgelig en øvre grænse for, hvor meget tid og hvor mange penge du kan bruge på optimeringsarbejdet. I den anledning skal du være benhård til at prioritere dine ressourcer.
    Det er svært at sige noget generelt om, hvilke ting der er bedst at investere i, hvis målet er at rangere bedre i søgeresultaterne. Det afhænger selvfølgelig rigtig meget af, hvordan du performer i dag, og hvor mange ressourcer du har at gøre godt med. Med SEO rådgivning vil du få hjælp til at prioritere dine ressourcer rigtigt.
  1. Der er også mulighed for at få hjælp til eksekveringen – Søgemaskineoptimering spænder som bekendt rigtig bredt, idet man gennem optimeringen forsøger at tilgodese nogle af de over 200 ranking faktorer. Derfor er det meget naturligt, at man ikke kun arbejder med at foretage søgeordsanalyser og udarbejde søgemaskinevenlige tekster. Der skal også bruges ressourcer på teknisk SEO, linkbuilding, mobiloptimering og meget, meget mere. Hyrer du mig som SEO rådgiver, så byder jeg hjertens gerne ind med nogle af mine mange andre ydelser. Under Ydelser -> SEO vil du få et komplet overblik over, hvad jeg kan hjælpe med inden for søgemaskineoptimering.

SEO rådgivning spænder bredt – her er tre mulige problemstillinger

SEO rådgivning kan være rigtig mange ting.

Rådgivningen vil naturligvis altid handle om søgemaskineoptimering, men om der tages udgangspunkt i den overordnede strategi, eller om der dykkes ned i enkeltstående discipliner såsom linkbuilding, er meget forskelligt.

For at gøre dig lidt klogere på, hvad jeg kan hjælpe med som SEO rådgiver, så vil jeg gerne præsentere dig for tre fiktive, men realistiske problemstillinger. Måske vil du kunne nikke genkendende til en eller flere af de udvalgte problemstillinger.

#1 Google har svært ved at indeksere min hjemmeside

Udsigten til topplaceringer ser meget sort ud, hvis Google og de andre søgemaskiner har svært ved at indeksere din hjemmeside. Hvis en eller flere af dine sider eller indlæg ikke dukker op i Googles søgeresultater, så kan det være et tegn på, at der er nogle indekseringsbarrierer, som du skal have udryddet. Det er dog værd at nævne, at det som udgangspunkt tager længere tid at indeksere indhold på nye sider uden ret mange indgående links.

Som regel er der en rigtig god grund til, at en given hjemmeside ikke bliver indekseret korrekt. Som rådgiver undersøger jeg, hvad udfordringen skyldes, så jeg kan vejlede dig i, hvordan du får løst problemet. Hvis løsningen er en smule teknisk, og du ikke selv har kompetencerne til at løse det, så løser jeg det gerne for dig.

#2 Jeg er i tvivl om, hvilke søgeord jeg skal fokusere på

Arbejder du bare en smule med søgemaskineoptimering, så ved du sandsynligvis, at det er hensigtsmæssigt at tænke nogle relevante søgeord med i ens optimeringsarbejde. Du har nemlig brug for at kende til dine vigtigste søgeord i forhold til både udarbejdelse af tekstindhold, udarbejdelse af titler og metabeskrivelser, linkbuilding m.v.

Hvis du ikke er bevidst om, hvilke søgeord og søgefraser dine potentielle kunder bruger, så vil jeg råde dig til at bestille en søgeordsanalyse. Måske finder du ud af, at dine potentielle kunder bruger nogle helt andre søgeord, end du havde forestillet dig.

Har du allerede styr på søgeordene, men har du brug for hjælp til at prioritere dine søgeord, så tilbyder jeg både rådgivning og sparring.

#3 Jeg finder det udfordrende at bygge relevante og stærke links

Relevante og stærke links hænger ikke på træerne. Det kan vi hurtigt blive enige om.

Det er ikke desto mindre vigtigt, at du får bygget nogle gode links, idet linkbuilding er en vigtig disciplin inden for søgemaskineoptimering. Fundamentet skal selvfølgelig være på plads, inden det giver mening at bygge en masse links, men når alt andet spiller, giver det god mening at prioritere sin linkbuilding højt.

Føler du det udfordrende at finde frem til relevante linkmuligheder? Så kan jeg endnu en gang kun opfordre til at afsætte midler til SEO rådgivning.

Rådgivning om SEO med et langsigtet fokus

SEO er som udgangspunkt langsigtet – eller bør i hvert fald være det.

Derfor har min SEO rådgivning også et langsigtet fokus. Det skal nemlig gerne være sådan, at de tiltag og muligheder jeg opfordrer til ikke kun har en positiv effekt i den nærmeste fremtid, men også om mange år. Ved at arbejde både seriøst, målrettet og langsigtet med søgemaskineoptimering kan du sikre dig attraktive placeringer, som ikke kun giver kunder i dag, men også fremadrettet.

Er du også langsigtet med din søgemaskineoptimering og virksomhedsdrift, så kunne vi meget vel være det helt rigtige match.

Spørgsmål og svar

Hvad koster SEO rådgivning?

SEO rådgivning fås i mange forskellige prisklasser.

Hyrer du mig som SEO rådgiver, skal du forvente at blive faktureret omkring 1.200 kr. ekskl. moms i timen. Jeg er hverken den dyreste eller billigste rådgiver, men til gengæld kan jeg garantere dig værdifuld og skræddersyet rådgivning. Jeg har mange års erfaring og har været med til at skabe vækst for rigtig mange virksomheder inden for adskillige forskellige brancher.

Er du interesseret i et længevarende samarbejde med løbende rådgivning og sparring, så kontakt mig for et uforpligtende rådgivningstilbud.

Hvem er SEO rådgivning henvendt til?

SEO rådgivning er ikke kun henvendt til store virksomheder med store budgetter. Det kan lige så vel være relevant at hyre en SEO rådgiver, hvis man driver en lille eller mellemstor virksomhed, hvor man ønsker et større og mere seriøst fokus på søgemaskineoptimering. For mig er det hverken afgørende, om din hjemmeside er en webshop, blog, firmahjemmeside eller noget helt fjerde, eller om du arbejder i WordPress, Shoporama, Shopify, PrestaShop eller noget helt femte, idet jeg kan assistere uanset hjemmesidetype og CMS-system.

Hvorfor skal jeg investere i SEO rådgivning?

Du skal investere i SEO rådgivning, hvis du tror på, at du med den rette rådgivning vil kunne skabe endnu bedre resultater med din søgemaskineoptimering. Uanset hvor stor en del af din søgemaskineoptimering du vil varetage selv, vil du kunne få noget ud af det overblik og den indsigt, som rådgivningen helt naturligt vil give dig.

SEO rådgivning skaber i sig selv ikke resultater. Resultaterne skabes først, når du handler på de ting, som jeg har rådgivet dig i at fokusere på. Du skal derfor være villig til at bruge ressourcer på eksekveringsdelen, da rådgivning uden efterfølgende eksekvering er værdiløst.

Vil du gerne vide lidt om, hvad andre kunder har fået ud af den SEO rådgivning, som jeg har ydet? Så læs nogle af de mange kundeanmeldelser, jeg har samlet på min hjemmeside.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.