SEO Randers

SEO Randers - Få hjælp til SEO i Randers

SEO i Randers er noget, der bliver brugt mange ressourcer (både tid og penge) på af de lokale virksomheder i Randers – og med god grund.

Drømmer du om at blive mere synlig lokalt på vegne af din virksomhed, så er søgemaskineoptimering bestemt værd at prioritere. Der er nemlig helt sikkert mange af dine potentielle kunder i Randers og omegn, der ikke allerede har kendskab til din virksomhed. Derfor giver det mening for dig at skrue op for din markedsføring, herunder søgemaskineoptimering.

Mangler du hjælp til SEO i Randers? Og vil du være sikker på at overlade arbejdet til en virksomhed med kompetencerne i orden? Så er du landet på den rigtige side. Jeg kan nemlig hjælpe dig med at opnå de mål, du har sat for din søgemaskineoptimering og markedsføring i det hele taget.

Hvad end du søger gode råd eller et godt tilbud på lokal SEO i Randers, så står jeg til rådighed. Læs med her eller kontakt mig via mail for en uforpligtende dialog.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

Brug for en hjælpende hånd til SEO i Randers?

Selvom lokal SEO er lettere at gå til end national og international SEO, så er det ingen hemmelighed, at der kan være lang vej til de helt sjove placeringer, hvis man ikke ved, hvilke knapper der skal skrues på.

Du har helt sikkert bedre styr på din forretning og dine produkter end nogen anden, men ligger søgemaskineoptimering ikke inden for dit kompetencefelt, så kan det nok give mening for dig at outsource dette. Det handler jo om at fokusere på det, man er bedst til, og overlade resten til andre.

SEO i Randers er noget, som mange østjyske virksomheder har beskæftiget sig med i et eller andet omfang. Nogle har haft mere held med det end andre, men er du villig til at investere i din søgemaskineoptimering, og tænker du langsigtet, så er det meget sandsynligt, at du vil opnå mange af dine mål.

Jeg kan byde ind med mine SEO-kompetencer

Lokal SEO hører til blandt mine spidskompetencer, så selvfølgelig vil jeg også kunne hjælpe dig, der gerne vil opnå mere synlighed lokalt i Randers og omegn.

Lokal SEO spænder, som du måske ved, bredt, men med mig som samarbejdspartner vil du ikke være nødsaget til at skyde med spredehagl. Jeg hjælper dig nemlig med at få lagt den meget vigtige SEO strategi, der skal være med til at sikre, at dine placeringer løbende forbedres. Selv ikke med god planlægning kan der garanteres gode resultater, men uden en egentlig strategi kan det være meget svært at opnå topplaceringer.

Hvis du lader mig byde ind med mine kompetencer inden for søgemaskineoptimering, så er jeg sikker på, at vi kan gøre din virksomhed mere synlig lokalt i Randers. Er det derfor netop målet, så kontakt mig i dag og lad os afstemme forventninger og idéer.

SEO kan være vejen til mere synlighed i Randers

Randers er ikke en by, hvor alle kender alle, og derfor kan du heller ikke tage som en selvfølge, at alle de lokale har kendskab til din virksomhed – heller ikke selvom du har drevet virksomhed i byen i 10, 20 eller 30 år.

I alle tilfælde er du nødt til at være synlig lokalt, hvis du skal sikre dig en fortsat god kundetilgang. Hovedfokus bør selvfølgelig være at levere en god service, men for at få kunder i butikken i første omgang er du nødt til at spekulere i effektiv markedsføring – og netop søgemaskineoptimering kan være særdeles effektivt.

Jo mere synlig du er lokalt, desto større er chancen for, at kunderne vil komme til dig i stedet for at besøge din største konkurrent. Du har sikkert mange gode idéer til at synliggøre din virksomhed lokalt. Et af tiltagene lyder måske på at arbejde med lokal SEO, hvilket jeg bestemt kan bakke op omkring.

Du kan ikke målrette din markedsføring ud fra normale parametre som køn, alder og økonomi, når du beskæftiger dig med søgemaskineoptimering. Her er der nemlig overvejende fokus på søgeord. Bruger du de rigtige søgeord, så kan du komme ud med dit budskab til rigtig mange potentielle kunder. Mere om at finde de rette søgeord lidt senere i guiden.

Du behøves ikke at sælge fysiske varer for at kunne få glæde af søgemaskineoptimering

Driver du virksomhed i Randers, så har du måske overvejet, om det vil kunne betale sig for dig at afsætte nogle ressourcer til søgemaskineoptimering. Det kommer selvfølgelig helt an på, hvilken type virksomhed du driver, hvem din målgruppe er, og hvordan dit budget ser ud. Langt de fleste vil dog kunne drage nytte af lokal SEO.

En vigtig sidenote, når det handler om lokal SEO, er, at man ikke nødvendigvis skal sælge fysiske varer som tøj, dagligvarer, møbler eller noget helt fjerde for at få noget ud af søgemaskineoptimering. Det kan være mindst lige så effektivt at arbejde med søgemaskineoptimering, hvis man yder en eller anden form for service – f.eks. massage, webudvikling, terapi, mobilreparation eller noget helt femte.

SEO i Randers byder på et stort potentiale – et potentiale, som du bør tage del i. Jeg har set mange eksempler på, at virksomheder i Randers har fået adskillige kunder gennem søgemaskinerne – vel at mærke loyale kunder, der fungerer som ambassadører. De loyale kunder hænger ikke på træerne, men de kan findes via søgemaskinerne.

Så mange søgninger bliver der foretaget lokalt i Randers

For at vurdere, hvor meget potentiale der reelt set er, når vi taler SEO i Randers, er vi nødt til at kigge nærmere på de lokale søgninger.

Der er nemlig ikke noget, der kan sætte potentialet i perspektiv som rå tal. Som virksomhedsejer vil du især kunne drage nytte af at vide, hvor mange der søger på dine varer og / eller ydelser i Randers.

For at finde frem til ofte anvendte søgeord – og søgevolumen – kan man bruge forskellige SEO værktøjer. Du kan f.eks. benytte dig af Ahrefs Keywords Explorer og Google Keyword Planner. Herigennem kan du finde frem til en verden af relevante søgeord.

Eksempler på lokale søgeord i Randers:

 • Randers bolig
 • Job i Randers
 • Lejlighed Randers
 • Frisør Randers
 • Hotel Randers
 • Take away Randers
 • Tandlæge Randers
 • Huse til salg Randers
 • Øjenlæge Randers
 • Pizza Randers

Hvis du bestiller en søgeordsanalyse gennem mig, så kan jeg ikke kun hjælpe dig med at klarlægge, hvilke søgeord der bliver anvendt, og hvor mange månedlige søgninger der er på søgeordene om måneden. Jeg vil også kunne hjælpe dig med at vurdere sværhedsgraden (konkurrencen) og potentialet. På den måde vil du kunne finde ud af nøjagtigt, hvilke søgeord der er bedst at fokusere på.

Du kan sagtens kombinere SEO og Google Ads

Skal jeg bruge krudt på SEO eller Google Ads?

Svaret kunne meget vel være; begge dele.

Der er nemlig ingen, der siger, at den ene mulighed udelukker den anden. I rigtig mange tilfælde er det smart at kombinere SEO og Google Ads. Det gælder vel at mærke, uanset om du driver virksomhed i Randers eller i en anden by.

Når du afsætter ressourcer til både SEO og Google Ads, så har du en gylden mulighed for at fylde endnu mere i søgeresultaterne. Jo mere du har held med at fylde på side 1, desto større er chancen for, at de søgende får øjnene op for din forretning. Derfor er det en god idé at være synlig i både de betalte (Google Ads) og organiske (SEO) søgeresultater.

Ønsker du et samlet tilbud på SEO og Google Ads? Så skriv gerne til mig for et uforpligtende tilbud. Der kan være mange fordele ved at overlade begge dele til én markedsføringsekspert.

Lokal SEO behøves ikke at begrænse sig til Randers

Lokal SEO siger i sig selv ikke noget om, hvilken by eller hvilket geografisk område man har fokus på.

Søgemaskineoptimeringen kan begrænse sig til Randers og omegn, men der er også rig mulighed for at inddrage andre byer i sin lokale søgemaskineoptimering. Det er ofte nogle af de samme tiltag, der virker, uanset om det drejer sig om SEO i Randers, København eller Horsens, men konkurrencesituationen kan selvfølgelig variere markant fra by til by.

Driver du kun én butik, og ligger den ene butik i Randers midtby, så vil der på nuværende tidspunkt ikke være den store idé i at fokusere på andre geografiske områder end Randers og omegn. Skulle du dog beslutte dig for at åbne flere butikker på sigt i andre byer end Randers, så skal du måske have oprettet nogle nye landingssider og på anden vis udvide din lokale søgemaskineoptimering.

Hvad end du har brug for hjælp til lokal SEO i én eller flere byer, så vil jeg være den rette til at hjælpe dig. Jeg står gerne for både tekstproduktionen, linkbuildingen, hastighedsoptimeringen osv. osv.

Tips til at rangere bedre i søgemaskinerne

Du kan ikke trykke på én knap og forvente at rangere #1 på alle dine vigtigste søgeord i morgen – desværre.

Typisk skal der lægges en masse arbejde i det, og så er tålmodighed desuden en vigtig faktor. Fra du udfører selve optimeringsarbejdet, kan der nemlig gå et stykke tid, inden effekten kommer til syne. Det er altså en langsigtet, men også en effektiv, form for markedsføring.

Du er nok landet på denne underside, fordi du gerne vil vide, hvordan du får knækket koden til god SEO i Randers. Jeg ville ønske, at jeg kunne præsentere dig for en simpel opskrift, men så let er det desværre ikke. Til gengæld kan jeg give dig en håndfuld gode tips, som du kan bruge til at komme et skridt tættere på dine mål.

Her kommer mine bedste tips til SEO i Randers:

 1. Find ud af, hvilke søgeord dine potentielle kunder bruger (løsningen er en søgeordsanalyse)
 2. Få produceret noget godt indhold, der er optimeret mod Randers og omegn
 3. Giv din hjemmeside et hastighedsboost (hastighedsoptimering)
 4. Få links fra lokale hjemmesider i Randers (linkbuilding)
 5. Hav 100 % styr på din URL-struktur
 6. Undgå duplikeret indhold på din hjemmeside
 7. Brug interne links til at styrke din side
 8. Optimér dine koder (især HTML og CSS)

Spørgsmål og svar

Hvad koster SEO i Randers?

SEO i Randers kan være helt gratis, hvis du træffer den beslutning, at du selv vil håndtere din søgemaskineoptimering. Det er uden tvivl den billigste løsning, men det er ikke nødvendigvis den bedste løsning, hvis du gerne vil se resultater i den nærmeste fremtid. Du skal i hvert fald have en god idé om, hvad der virker, når vi taler søgemaskineoptimering, hvis du skal kunne flytte din hjemmeside i søgeresultaterne.

SEO i Randers kan også outsources til et bureau eller en selvstændig konsulent. I sådanne tilfælde vil du typisk betale en aftalt månedlig pris for søgemaskineoptimering af din hjemmeside. Hvis du vælger at hyre mig, så vil jeg foreslå et SEO abonnement, der sikrer dig løbende optimering af din hjemmeside. Kontakt mig for at høre mere om, hvad et SEO abonnement indebærer, og hvad et abonnement koster.

Hvordan fungerer SEO i Randers?

SEO i Randers fungerer på samme måde som traditionel lokal SEO.

Der er i bund og grund bare tale om søgemaskineoptimering, hvor der fokuseres på ét geografisk område, eksempel en by eller en landsdel. Denne form for søgemaskineoptimering skiller sig ud fra andre former for søgemaskineoptimering ved, at der er fokus på lokale søgeord.

I stedet for at fokusere på søgeord som frisør, herrefrisør og frisør uden tidsbestilling, så vil du typisk lægge din energi i søgeord som frisør Randers, herrefrisør Randers og frisør i Randers uden tidsbestilling. Når man arbejder med lokal SEO, er det også oplagt at forsøge at bygge links fra lokale medier, men man kan også sagtens drage nytte af indgående links fra ikke-lokale hjemmesider.

Hvad skal jeg vide om Randers som by og marked?

Driver du virksomhed i Randers, så har du sandsynligvis allerede et stort lokalkendskab. Alligevel vil vi gerne præsentere dig for Randers som by og marked.

Det er bl.a. værd at vide, at Randers er Danmarks sjette største by – med omkring 62.000 indbyggere. Randers er ikke kun kendt for sin skønne beliggenhed tæt på Randers Fjord. Randers byder også på en verden af oplevelser inden for kultur, historie og kunst. Gæster man Randers, så er det bl.a. værd at besøge Randers Regnskov.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.