SEO Viborg

SEO Viborg

Få hjælp til SEO i Viborg

SEO er en markedsføringsform, som man med fordel kan arbejde med, hvad end man befinder sig i den ene eller den anden branche, og uanset hvilken by man har base i.

Viborg er blot en af de danske byer, hvor mange af de lokale virksomheder prioriterer deres søgemaskineoptimering. De lokale virksomheder i Viborg og omegn har erfaret, at de kan skabe trafik og omsætning og derved vækste deres forretning ved at være synlige i søgemaskinerne. Derfor er det helt naturligt noget, der får mere og mere fokus.

Er din virksomhed ikke allerede med på SEO-bølgen, så er det ved at være på tide. Det er aldrig for sent at begynde at prioritere søgemaskineoptimering, men jo længere tid du venter, desto sværere får du ved at indhente dine nærmeste konkurrenter.

Søgemaskineoptimering byder på et kæmpe potentiale, hvilket jeg vil forsøge at fortælle mere om i denne guide. Du vil også få en masse gode tips og tricks til dit arbejde med søgemaskineoptimering.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

Driver du virksomhed i Viborg? Og har du brug for SEO hjælp?

Du bør kontakte mig, hvis du kan sætte flueben ved alt nedenstående:

 1. Jeg driver virksomhed i Viborg
 2. Jeg ønsker at skabe resultater gennem SEO
 3. Jeg vil så vidt muligt gerne outsource SEO arbejdet

Jeg har allerede en lang række glade og tilfredse kunder i 8800 Viborg, som har nydt godt af min store ekspertise og viden på området. Vil du også tage del i min ekspertise, så kan jeg kun opfordre dig til at sende en mail.

Behovet for søgemaskineoptimering er naturligvis forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Derfor sørger jeg selvfølgelig for at skræddersy en løsning, der passer til din virksomhed med afsæt i virksomhedens branche, målsætninger og budget. Er det en fast aftale på SEO, du er interesseret i, så skal du tjekke mine SEO abonnementer ud. Du kan også hyre mig til SEO rådgivning, hvis professionel rådgivning er dét, du har brug for, for at tage din søgemaskineoptimering til et højere niveau.

Sådan har andre viborgensiske virksomheder fået succes med SEO

Som jeg skrev i indledningen, så er der rigtig mange virksomheder, der bruger krudt på søgemaskineoptimering, og mange af dem har stor succes med det.

Nogle af disse virksomheder er mine kunder.

Når vi taler søgemaskineoptimering, så skal man ikke nødvendigvis opfinde den dybe tallerken. Der er i hvert fald ingen grund til at gøre tingene mere kompliceret end højst nødvendigt. Hvad angår SEO i Viborg, så kan der være god idé i at undersøge, hvordan andre viborgensiske virksomheder har grebet det hele an. Det skal optimalt set være virksomheder, der befinder sig inden for samme branche som dig. Du kan både finde inspiration til dine tekster, dine links, din content marketing og meget mere.

Sådan har de gjort:

 1. Virksomhederne har sørget for, at alt det tekniske spiller – Hvad end du har kodet din hjemmeside fra bunden, eller om du har brugt et færdigt theme gennem f.eks. WordPress, så er det vigtigt, at din hjemmeside fungerer perfekt rent teknisk. Den skal ikke kun fungere godt i brugernes øjne, men i særdeleshed også i søgemaskinernes øjne. I den anledning kan det bl.a. give mening at rydde op i HTML, CSS osv. Mere om teknisk SEO her.
 2. Virksomhederne har bygget mange relevante links – De viborgensiske virksomheder, der klarer sig allerbedst i søgemaskinerne, har også sørget for at bygge en masse relevante og stærke links. Med andre ord er der brugt ressourcer på linkbuilding, der er en vigtig – måske den vigtigste – disciplin inden for SEO. Du er sandsynligvis også nødt til at bygge links til din side, hvis du skal finde vej til toppen af søgeresultaterne.
 3. Virksomhederne har udgivet søgemaskineoptimeret indhold – SEO tekster er et emne, der kan skabe heftig debat, idet mange forbinder sådanne tekster med spam. I virkeligheden er der dog rig mulighed for at skrive en god SEO tekst, der både er skrevet til brugerne og søgemaskinerne. Søgemaskineoptimeret indhold virker, ligesom det altid har gjort, så du bør også prioritere din tekstproduktion højt.
 4. Virksomhederne råder over responsive og hurtige hjemmesider – Ikke alle virksomheder i Viborg har lige hurtige og responsive hjemmesider. Det er dog et faktum, at ens hjemmeside skal være både lynhurtig at loade og desuden være mobilvenlig, hvis man skal rangere godt lokalt (såvel som nationalt og globalt).

Er søgemaskineoptimering forbeholdt visse brancher?

Nej, det forholder sig ikke sådan, at du skal arbejde i en bestemt branche for at kunne få glæde af søgemaskineoptimering. Det er muligt, at der er et større fokus på søgemaskineoptimering i visse brancher såsom detailbranchen, tandlægebranchen og restaurationsbranchen, men det er ikke ensbetydende med, at du ikke kan drive trafik til din hjemmeside, hvis du hører til en helt fjerde branche.

I Viborg vil jeg mene, at man kan skabe masser af relevant trafik til sin hjemmeside, hvis man investerer i søgemaskineoptimering, uanset om man tilbyder en vare eller en ydelse. Inden for varer bliver der bl.a. søgt på tøj, møbler og legetøj, mens der inden for ydelser bl.a. efterspørges massage, hårfarvning og plastikoperationer.

Selvom søgemaskineoptimering som bekendt ikke er forbeholdt visse brancher, så er det ingen hemmelighed, at der fra branche til branche kan være forskel på, hvilke markedsføringsformer der er de mest effektive. Som udgangspunkt vil jeg anbefale, at man kombinerer flere markedsføringsformer, herunder søgemaskineoptimering.

Hvad tænker du om SEO? Kunne det være et godt supplement til din øvrige markedsføring? Det kunne det med al sandsynlighed. Kontakt mig for en uforpligtende vurdering af mulighederne og potentialet.

Gør-det-selv SEO vs outsourcing af SEO – hvad skal jeg vælge?

Jeg ved det ikke med sikkerhed, men jeg vurderer, at du driver virksomhed i Viborg, idet du har valgt at besøge denne underside.

Så langt, så godt.

Er du overbevist om, at søgemaskineoptimering vil kunne gøre en forskel for din forretning, men er du i tvivl om, hvorvidt du gør klogest i at arbejde med det selv, eller om du skal hyre en professionel til opgaven? I så fald bør du gøre dig nogle grundige overvejelser, inden du træffer et valg.

Der er naturligvis fordele og ulemper ved både gør-det-selv SEO og outsourcing af SEO. Jeg lever af at hjælpe ambitiøse virksomheder med SEO og anden markedsføring, men det betyder ikke, at jeg ikke har forståelse for, at du gerne vil varetage din søgemaskineoptimering helt eller delvist på egen hånd. Nedenfor vil jeg fremhæve fordelene ved henholdsvis gør-det-selv SEO og outsourcing af SEO.

Fordele ved gør-det-selv SEO:

 1. Du sparer penge (i princippet kan du nøjes med at investere din egen tid)
 2. Du kan outsource visse dele af din SEO, hvis du ønsker det

Fordele ved outsourcing af SEO:

 1. Du kan være sikker på, at SEO’en bliver udført på baggrund af mange års erfaring
 2. Du kan frigøre mere tid til det, du er bedst til
 3. Du bliver løbende holdt opdateret omkring din performance (placeringer m.v.)
 4. Du kan få lavet et skræddersyet SEO abonnement
 5. Du kan få mere viden om søgemaskineoptimering (f.eks. ved at anvende SEO rådgivning)

Hvilken løsning vil du foretrække? Valget er ene og alene dit, og det er selvfølgelig tilladt at fortryde. Jeg tilbyder SEO uden binding.

Kan kunderne i Viborg finde dig og din virksomhed?

Hverken besøgende eller kunder er nogle, der kommer af sig selv.

Det er i begge tilfælde noget, man skal kæmpe for. I forhold til at drive trafik til sin hjemmeside er det alfa og omega, at ens virksomhed og hjemmeside er let at finde. I den anledning har det stor betydning, hvordan man rangerer i søgeresultaterne.

Jo mere brugerne skal scrolle i søgeresultaterne for at finde din virksomhed, desto lavere er sandsynligheden for, at de vælger at klikke sig ind på din hjemmeside. Derfor opnår du ikke nødvendigvis de ønskede resultater, hvis du befinder dig i bunden af side 1 eller for den sags skyld side 2 eller 3. Optimalt set skal du ligge #1 på dine vigtigste søgeord, men top 3 er selvfølgelig også ganske værdifuldt.

Hvis kunderne i Viborg gang på gang bliver præsenteret for din hjemmeside / virksomhed i søgeresultaterne, så har du indfriet ønske om mere synlighed, øget kendskab og øget trafik til din hjemmeside. Du kan lokke brugerne til ved at udarbejde gode sidetitler og metabeskrivelser.

Dette bliver der søgt på i Viborg og omegn

En hurtig søgeordsanalyse vil kunne give dig en idé om, hvad der bliver søgt på i Viborg og omegn. Jeg har gjort arbejdet for dig, så jeg nu kan præsentere dig for nogle af de søgeord og søgefraser, der er de mest anvendte i 8800 Viborg.

Måske vil det overraske dig, hvad der bliver søgt mest på.

Bruger du et keyword tool af den ene eller anden art, så vil du blot ved at indtaste Viborg kunne blive præsenteret for en lang række relaterede søgeord. Det drejer sig typisk om søgeord, der indeholder Viborg sammen med et eller flere andre ord.

Eksempler på hyppigt anvendte søgeord i Viborg og omegn:

 • Vejret i Viborg
 • Lejlighed Viborg
 • Job i Viborg
 • Apotek Viborg
 • Restaurant Viborg
 • Take away Viborg
 • Biograf Viborg
 • Spisesteder Viborg
 • Tandlæge Viborg
 • Frisør Viborg
 • Møbler Viborg
 • Øjenlæge Viborg

Spørgsmål og svar

Hvem arbejder med SEO i Viborg?

Der er rigtig mange virksomheder, der arbejder med SEO i Viborg. Nogle af virksomhederne beskæftiger sig med markedsføring og udfører derfor SEO på vegne af andre virksomheder, mens andre virksomheder udfører SEO på vegne af dem selv.

Jeg tilbyder også SEO til virksomheder i Viborg, selvom jeg ikke har kontor i Viborg. I en digital verden er der rig mulighed for at skabe et stærkt samarbejde trods geografisk afstand, så jeg vil sagtens kunne hjælpe dig og din virksomhed.

Hvad koster professionel SEO i Viborg?

Prisen på SEO i Viborg kan variere meget. Du vil nemlig blive præsenteret for vidt forskellige priser, alt efter hvilke bureauer og konsulenter du indhenter tilbud fra. Endvidere skal du vide, at prisen også afhænger meget af, om det er en enkeltstående opgave, eller om der skal etableres et længerevarende samarbejde.

Idet prisen på SEO kan svinge meget, så er det en god idé at indhente et uforpligtende tilbud, inden man går videre med en konsulent eller et bureau. Kontakter du mig for at få professionel hjælp til SEO, så vil jeg altid præsentere dig for mine priser og evt. udarbejde et personligt tilbud, så du har noget at tage stilling til. Jeg kan med al sandsynlighed strikke et SEO abonnement sammen, der harmonerer med dit budget.

Hvad skal der til for at rangere godt lokalt i Viborg?

Du skal skrue på mere end én knap for at rangere godt lokalt i Viborg. Når man arbejder med søgemaskineoptimering, så skal man i princippet forholde sig til over 200 rankingfaktorer. I den forbindelse vil nogle faktorer være vigtigere end andre. Hvis du ligesom mange andre har svært ved at vurdere, hvilke faktorer der er de vigtigste, så skal du være velkommen til at søge råd hos mig.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.