Tysk SEO

Tysk SEO - Få hjælp til SEO i Tyskland

Få hjælp til Tysk SEO

Tysk SEO er interessant for adskillige tusinde danske virksomheder. Faktisk bør det prioriteres af alle de virksomheder, der opererer på det tyske marked i et eller andet omfang, hvad end man sælger fysiske varer såsom tøj eller elektronik, eller om man sælger ydelser såsom webudvikling eller tekstforfatning. Du får nemlig kun succes på det tyske marked, hvis du formår at være synlig de rigtige steder (og søgemaskinerne er de helt rigtige steder at være synlig).

Tysk SEO kan godt virke som en lidt stor mundfuld for dig, der har et meget begrænset kendskab til det tyske marked og måske heller ikke mestrer det tyske sprog. Du behøves dog hverken at kunne tale flydende tysk eller at have et stort kendskab til det tyske marked for at få succes med din tyske søgemaskineoptimering. Hvordan dette hænger sammen skal jeg nok komme meget mere ind på i denne guide.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.

SEO er også effektivt i Tyskland

Tyskland er på mange måder et spændende marked. Det skyldes først og fremmest, at der er tale om et land med over 83 millioner indbyggere. Blandt de tyske familier er der 90 %, der har adgang til bredbånd. Du vil derfor i princippet kunne komme ud med dine budskaber til omkring 90 % af alle tyske husstande, hvis du formår at udføre effektiv søgemaskineoptimering. Det er selvfølgelig ikke realistisk, at hele eller halvdelen af den tyske befolkning bliver kunder i din forretning, men kan du bare få en lille bitte bid af kagen, så er det bestemt også værd at tage med.

Hvad angår SEO, så er SEO i Tyskland mindst lige så effektivt, som det er i Danmark. Konkurrencen er grundet landets størrelse naturligvis større, end vi er vant til her i Danmark, men bare fordi at mange virksomheder kæmper om de samme placeringer, så er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan tage del i topplaceringerne.

Med den rette SEO strategi er det ganske realistisk, at du vil kunne komme til at rangere højt i søgeresultaterne på relevante søgeord. Er strategi ikke din stærke side, så kan og vil jeg rigtig gerne være behjælpelig. Læs mere om mine ydelser i det næste afsnit.

Få professionel hjælp til din tyske SEO

Har du brug for professionel hjælp til tysk SEO? Så behøves du faktisk ikke at hyre et tysk SEO bureau. Jeg har hverken tysk baggrund eller tysk kontor, men jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering på det tyske marked i mange år. Derfor vil jeg kunne løfte din virksomhed og dens synlighed i søgemaskinerne mindst lige så meget, som et tysk SEO bureau er i stand til.

Tysk SEO er selvfølgelig ikke gratis, hvis du vælger at outsource arbejdet, men med de rette kompetencer vil du erfare, at netop søgemaskineoptimering kan være en rigtig god investering. De placeringer du opnår ved hjælp af søgemaskineoptimering vil nemlig give dig kunder i butikken langt ud i fremtiden. Blandt andet derfor er søgemaskineoptimering et godt alternativ til bl.a. Google Ads, hvor du betaler X kroner, hver gang der bliver klikket på dit link.

Inden for tysk SEO kan jeg bl.a. assistere med følgende:

Har du brug for et tilbud på tysk søgemaskineoptimering? Skriv da til mig i dag og få et bud på, hvad jeg kan gøre for din virksomhed, og hvad det skal koste.

Derfor skal du træde ind på det tyske marked

Selvom Danmark er et fantastisk land, så er det desværre en kendsgerning, at der er grænser for, hvor stor en forretning man kan skabe, hvis man udelukkende opererer på det danske marked. Danmark har trods alt kun omkring 5,8 millioner indbyggere. Tyskland har til sammenligning omkring 83 millioner indbyggere og er derfor over 14 gange så stor som Danmark. Denne kendsgerning i sig selv bør få dig til at overveje, om Tyskland ikke kunne være et interessant land at gøre forretning i.

Inden du træder ind på det tyske marked, skal du selvfølgelig have lavet en markedsanalyse. Det er nemlig alfa og omega, at du sikrer dig, at der rent faktisk er efterspørgsel på dine varer og / eller ydelser, inden du bruger meget tid og mange penge på at åbne en tysk afdeling, hvad end afdelingen skal være fysisk eller digital.

Endvidere er det alfa og omega, at du får allieret dig med nogle fageksperter med et vist branchekendskab. Det kan i den anledning f.eks. være, at du skal have fundet nogle nye leverandører i form af nye fragtfirmaer, nye sælgere osv.

Men tilbage til emnet; hvorfor er det tyske marked attraktivt?

Dette gør det tyske marked interessant for mange virksomheder:

  1. Tyskland er Danmarks største eksportmarked
  2. Det tyske forbrugsmønster bærer præg af en høj købekraft
  3. Tyskland ligger godt rent geografisk for danske virksomheder
  4. Over 90 % af de tyske familier har adgang til bredbånd (fordel i forhold til SEO og online markedsføring generelt)
  5. Det er relativt let at finde tysk arbejdskraft

Vil du gerne vide mere om fordelene ved Tyskland som marked? Så kontakt mig og lad os tage en snak om det tyske marked mht. potentiale og muligheder.

Tysk SEO vs dansk SEO – er der forskel?

Det er muligt, at Tyskland er et af vores nabolande, og at tyskerne og danskerne på nogle områder minder om hinanden, men ja, der er forskel på tysk og dansk SEO. Derfor er du ikke garanteret succes med tysk SEO, blot fordi du har opnået gode resultater med dansk SEO. Dermed ikke sagt, at du ikke kan bruge din ekspertise og din erfaring til noget – det kan du naturligvis!

Den helt store forskel på tysk og dansk søgemaskineoptimering handler om konkurrencen. Det er muligt, at du synes, at der er stor konkurrence om placeringerne i de danske søgemaskiner, men det er endnu værre i de tyske søgemaskiner. Her er der nemlig et utal af virksomheder, der kæmper om de placeringer, der kan give flest kunder i butikken. Derfor er det også meget naturligt, at der skal bruges flere ressourcer på søgemaskineoptimering, hvis man skal være synlig i de tyske søgemaskiner.

For at rangere godt i søgeresultaterne, uanset om vi taler danske eller tyske søgeresultater, skal man gøre det en tand bedre end konkurrenterne. Grundet den høje(re) konkurrence er det derfor ikke utænkeligt, at du skal producere længere og bedre tekster, bygge flere links og skabe en bedre brugeroplevelse, end du er vant til, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at rangere bedre. Det er nemlig din performance i forhold til dine konkurrenter, der afgør, hvordan du bliver placeret i søgemaskinerne.

Tysk linkbuilding er vejen til de attraktive topplaceringer

Selvom man kan komme langt med den rette tilgang til onpage og teknisk SEO, så er det ikke sikkert, at indsatsen er tilstrækkelig til at sikre topplaceringer. Nogle gange (næsten altid) skal der stærkere midler i brug – mere konkret skal der linkbuilding til.

Tysk linkbuilding kan være svært at gå til, hvis man ikke har ret mange tyske kontakter og derfor ikke umiddelbart har adgang til nogle af de mange tyske medier, der er værd at få links fra. Denne udfordring kan jeg heldigvis hjælpe dig med at løse. Jeg har stor erfaring med tysk linkbuilding, og jeg har et unikt indblik i, hvilke tyske links der giver de bedste resultater. Derfor vil jeg også kunne bygge tyske links på vegne af din virksomhed, hvad end du beskæftiger dig med den ene eller anden branche.

Skriv gerne til mig for at få et indblik i, hvilke hjemmesider jeg kan skaffe dig links fra. Du kan i samme ombæring få et uforpligtende tilbud på et eller flere tyske links.

Få løbende optimeret dit tyske website med et SEO abonnement

Du kan efterhånden abonnere på rigtig mange forskellige ydelser, og det gælder naturligvis også søgemaskineoptimering. Abonnerer du på tysk SEO, så kan du være sikker på, at der bliver arbejdet på at søgemaskineoptimere din tyske hjemmeside hver eneste måned.

Inden jeg kan skræddersy et abonnement til dig, har jeg naturligvis brug for at kende lidt til din virksomhed, ligesom jeg gerne vil høre lidt om dine målsætninger. Med udgangspunkt i en uforpligtende samtale vil jeg kunne udarbejde et abonnement, der er tilpasset din specifikke virksomhed.

Hvad angår prisen på et SEO abonnement, så afhænger det af mange parametre. Indhent derfor et personligt tilbud.

Jeg håber, at vi kan skabe et langvarigt og succesfuldt samarbejde, men ønsker du mod forventning at stoppe dit SEO abonnement, så har du naturligvis mulighed for at gøre det. Der er nemlig ingen binding.

Sæt mål for din tyske søgemaskineoptimering – og lad os opnå målene sammen

Tysk SEO er ikke en dans på røde roser. Der skal ofte en masse hårdt arbejde til, og det kan tage noget tid, inden man kan tracke de helt sjove placeringer i søgeresultaterne. Det er heldigvis tilladt at drømme, og det er da også hensigtsmæssigt at sætte sig nogle konkrete mål, når man skal i gang med at søgemaskineoptimere sin hjemmeside.

Det er ikke sikkert, at du når alle de mål, du har sat dig for din tyske søgemaskineoptimering, men alene det at du får sat dig nogle mål kan være meget motiverende. Har du svært ved at få defineret nogle realistiske, men samtidig ambitiøse mål for din søgemaskineoptimering, så byder jeg gerne ind med min ekspertise. Jeg har nemlig en god idé om, hvad der er realistisk ud fra et givent budget.

Er det ikke realistisk for dig at opnå dine mål alene med dine kompetencer og ekspertise, så vil jeg gerne bidrage med alt, hvad jeg ved om søgemaskineoptimering. Vi kan sandsynligvis opnå både hurtigere og bedre resultater med søgemaskineoptimering, hvis vi samarbejder, så ræk da ud og lad os sammen lave en strategi, der kan hjælpe dig til tops i søgeresultaterne.

Spørgsmål og svar

Virker tysk SEO?

Ja, tysk SEO virker, og det virker rigtig godt.

Jeg har efterhånden hjulpet et utal af både danske og tyske virksomheder, der har haft et ønske om at rangere bedre i de tyske søgeresultater. I alle tilfælde har det vist sig, at det med den rette strategi og effektiv eksekvering kan give et rigtig godt afkast at bruge tid og energi på søgemaskineoptimering.

Da virkningen er så god, som den er, så kan jeg med god samvittighed anbefale alle de virksomheder, der befinder sig på det tyske marked, at prioritere deres søgemaskineoptimering. Med maksimal synlighed i søgeresultaterne kan man nemlig vinde rigtig mange nye kunder.

Hvad koster tysk SEO?

Tysk SEO er ikke nødvendigvis så meget dyrere end dansk SEO. Du skal dog være bekendt med, at der typisk skal lægges en større indsats i arbejdet med søgemaskineoptimering, idet konkurrencen er hårdere på det tyske marked.

Prisen afhænger i allerhøjeste grad af, hvilke mål du har for din søgemaskineoptimering. Er det din ambition, at trafikken fra søgeresultaterne skal være din primære trafikkilde, så er det klart, at der skal investeres en vis sum penge i søgemaskineoptimeringen.

På min hjemmeside finder du ikke nogen konkrete priser på tysk SEO, men jeg vil gerne udarbejde et tilbud på de SEO ydelser, du måtte efterspørge, hvis du kontakter mig.

Kan alle udføre tysk søgemaskineoptimering?

Ja, i princippet vil alle kunne udføre tysk søgemaskineoptimering, men det er langt fra alle, der har de rette forudsætninger for at få succes med arbejdet. Faktisk kan optimeringen gøre mere skade end gavn, hvis man skruer på de forkerte knapper og i realiteten ikke ved, hvad der fungerer. Spørgsmålet er så bare, om du tør at tage chancen, eller om du vil overlade arbejdet til folk, der har både kompetencerne og passionen omkring søgemaskineoptimering.

Rækker budgettet ikke til at outsource alle grenene af tysk SEO, så kan du evt. nøjes med at outsource det, du er svagest i – f.eks. tysk linkbuilding eller tyske søgeordsanalyser.

Søren Skriver

Digital Marketing Specialist

+10 års erfaring med digital markedsføring.